نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: با حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی برخی از کارخانه ها، واحدهای تولیدی واصناف دچار آسیب و در حقیقت تعدادی از کارخانجات بر اثر حملات دچار صدمه جدی شدند که دولت باید با روش های مالی مناسب جبران خسارت کند تا این کارخانه ها و صنایع مجدد سرپا شوند.

دولت با چه راهکاری می تواند خسارات واحدهای تولیدی آسیب دیده را جبران کند؟

جعفر قادری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، به متضرر شدن برخی از اصناف و واحدهای تولیدی در جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: با حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی برخی از کارخانه ها، واحدهای تولیدی واصناف دچار آسیب و در حقیقت تعدادی از کارخانجات بر اثر حملات دچار صدمه جدی شدند که دولت باید با روش های مالی مناسب جبران خسارت کند تا این کارخانه ها و صنایع مجدد سرپا شوند.

وی افزود: اصناف و کسب و کارهای اینترنتی نیز در این حادثه متضرر شده اند و این ها به صورت غیرمسقیم خسارت را تحمل کرده اند؛ یعنی با تعطیلی کسب و کار خود نه تنها عائدی نصیب آنها نشد، بلکه متضرر هم شدند؛ بنابراین دولت باید در خصوص این کسب و کارها نیز تدابیری مثل ارائه تسهیلات، معافیت های مالیاتی، بخشودگی دیرکرد پرداخت اقساط بانکی و امثالهم بیندیشد تا جبران شود.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: ابزارها و مشوق های مختلفی است که دولت می تواند تدوین کند تا در اختیار عزیزانی که در جنگ با رژیم صهیونیستی متحمل خسارت شده اند قرار دهد و از این طریق بتوانند اقتصاد خود را احیا کنند.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: کمیسیون اقتصادی حمایت همه جانبه خود را از افرادی که در جنگ تحمیلی متضرر شده اند داشته است و همچنان نیز پیگیر این هستیم تا دولت در اسرع وقت مشکل آنها را حل کند؛ بنابراین انتظار می رود وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و دیگر دستگاه های ذی ربط نهایت همکاری را با حادثه دیدگان داشته باشند./

پایان پیام  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار