به گزارش خبرنگار خانه ملت، یاسر سلیمانی در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه 26 خردادماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، گفت: اگر امروز حمله به مراکز هسته ای کشوری به غیر از ایران صورت می گرفت، آیا سازمان ها و نهادهای بین المللی با هم چنین عکس العملی داشتند؟. امروزه شاهد رفتار متناقض و دوگانگی هستیم که آیندگان آن را قضاوت خواهند کرد.
نماینده مردم بافت، رابر و ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اسرائیل و آمریکا چرا از تاریخ درس عبرت نمی گیرند؛ این انقلاب متکی به آرمان و ایدئولوژی است؛ چرا فکر می کنید با ترور دانشمندان و فرماندهان ارشد می توانید این انقلاب را از بین ببرد.
وی افزود: ما از مکتب سیدالشهداء (ع) یاد گرفته ایم لذا باید اذعان کرد خون های مقدس موجب اتحاد خواهند شد. ترامپ و نتانیاهو احمق تصور می کردند با کار رسانه ای می توانند میان مردم اختلاف بیاندازند اما شاهد راهپیمایی میلیونی در عید غدیر بودیم و تمامی مردم یکصدا در این راهپیمایی خواستار برخورد با متجاوزان بودند.
سلیمانی ادامه داد: امروز در اوج تهدیدها، 290 نماینده و رییس جمهور در مجلس جمع شدند؛ تا پای جان برای این انقلاب ایستاده ایم؛ همه ما شهید سلامی و شهید رشید هستیم و راه آنها را ادامه خواهیم داد./
پایان پیام
نظر شما