سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در توئیتی نوشت: بنا به درخواست شورای عالی انقلاب فرهنگی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی هفته آینده درخصوص مصوبه ‎تاثیر قطعی معدل در کنکور تصمیم‌گیری و نتیجه را به دبیرخانه‌ شورا اعلام خواهد کرد.

کمیسیون آموزش مجلس هفته آینده درباره مصوبه ‎تاثیر معدل در کنکور تصمیم‌گیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ احسان عظیمی‌راد نماینده مردم مشهد و کلات و سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در توئیتی نوشت:

‏کلیات اصلاحات لایحه ‎بودجه سال ۱۴۰۴ در حوزه ‎آموزش؛ امروز در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. پیشنهادات پس از ثبت نهایی، دوشنبه به کمیسیون ‎تلفیق ارسال می‌گردد.

وی همچنین نوشت:

بنا به درخواست شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی هفته آینده درخصوص مصوبهتاثیر قطعی معدل در کنکور تصمیم‌گیری و نتیجه را به دبیرخانه‌ شورا اعلام خواهد کرد.

 

آخرین اخبار