نمایشگاه دستاوردها و فناوری‌های نظام سلامت در محل نمایشگاه دائمی مجلس شورای اسلامی با حضور نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای معرفی محصولات حدود 50 شرکت فعال در حوزه سلامت افتتاح شد.

افتتاح نمایشگاه دستاوردها و فناوری‌های نظام سلامت در مجلس شورای اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نمایشگاه دستاوردها و فناوری‌های نظام سلامت، امروز(یکشنبه 22 آبان ماه) با حضور حدود 50 شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه سلامت در محل نمایشگاه دائمی مجلس شورای اسلامی با حضور سید جلیل میرمحمدی میبدی نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

سیدجلیل میرمحمدی میبدی پس از افتتاح این نمایشگاه گفت: حوزه سلامت یکی از عرصه‌هایی است که دستاوردهای بزرگی در حوزه‌های دارو و تجهیزات پزشکی داشته است ضمن اینکه نیروهای متخصص توانمندی را نیز تربیت کرده است اما متاسفانه کمتر پیرامون این دستاوردها در سطح عمومی اطلاع‌رسانی شده است.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به بازدیدی که از این نمایشگاه داشته است، ادامه داد: در این نمایشگاه تعدادی از دستاوردهای جوانان، متخصصان و شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه سلامت کشور برای معرفی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی به نمایش گذاشته شده است که لازم است به خوبی از آنها دفاع کنیم.

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در پایان ضمن تجلیل از تولیدکنندگان این محصولات بر ضرورت حمایت جدی از آنها تاکید کرد.

در ادامه یونس پناهی نیز در بیان هدف از برگزاری این نمایشگاه، گفت: این نمایشگاه به منظور اطلاع‌رسانی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص دستاوردها و فناوری‌های نظام سلامت برگزار شده است و در آن دستاوردهای تعدادی از همکارانمان از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور که در دو سال اخیر داشته‌اند به نمایش گذاشته شده است.

وی ادامه داد: این محصولات مربوط به حوزه‌های دارو، تجهیزات پزشکی و وسائل تشخیصی و درمانی هستند که توسط حدود 50 شرکت ارائه شده‌اند کما اینکه در حوزه دارو درصد قابل توجهی از داروها با اهداف درمان‌‎های تخصصی برای بیماری‌هایی همچون سرطان تولید شده‌اند، همچنین در حوزه تشخیص نیز کیت‌های مختلف برای تشخیص بیماری‌هایی همچون کووید 19 به نمایش گذاشته شده و در حوزه تجهیزات پزشکی هم برخی وسایل و تجهیزات حوزه تشخیصی، درمان و توانبخشی ارائه شده است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تصریح کرد: این نمایشگاه از امروز (یکشنبه 22 آبان ماه) آغاز به کار کرده و تا (چهارشنبه 25 آبان ماه) در جهت ارائه اطلاعاتی پیرامون دستاوردهای شرکت‌های حاضر به نمایندگان مجلس تداوم خواهد داشت./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار