به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، احمد محرم زاده یخفروزان در نشست علنی امروز (دوشنبه، 22 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن گرامیداشت سالروز تاسیس بنیاد مسکن گفت: کارکنان این بنیاد در حوزه مسکن روستایی ، اجرای طرح هادی و سنددار کردن املاک روستایی اقدامات بسیار موثری داشته اند و بایستی این بنیاد به یادگار مانده از سوی امام خمینی (ره) توسط مجلس حمایت شود.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی ضمن تذکری به وزیر علوم به دلیل حذف رشته های دانشگاه پیام نور هریس ادامه داد: این تنها دانشگاه دولتی در دل یک شهرستان محروم بوده، چرا رشته های آن در دفترچه کنکور سال 1400 حذف شده است، درخواست داریم رشته های این دانشگاه مجدداً در دفترچه کنکور سال 1401 درج شود.
وی در تذکری به وزیر بهداشت و درمان خواستار تعیین تکلیف نیروهای طرحی که به جای 2 سال، 4 سال همکاری کرده اند، شد و از هیات رئیسه مجلس درخواست کرد تا هر چه سریعتر طرح ساماندهی کارکنان دولتی که به امضای بیش از 170 نفر از نمایندگان رسیده است را در دستور کار مجلس قرار دهد./
پایان پیام