نماینده مردم بروجرد در مجلس گفت: پس از اینکه سفر رئیس جمهور به لرستان در هفته گذشته لغو شده بود مقرر شده که پنجشنبه هفته جاری به لرستان سفر کنند.

رئیس جمهور پنج شنبه هفته جاری به استان لرستان سفر می‌کند

فاطمه مقصودی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اعلام این خبر گفت:  پنجشنبه هفته جاری رئیس جمهور به استان لرستان سفر خواهند کرد.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس افزود: مقرر شده که رئیس جمهور در این سفر از کارخانه سامان کاشی و همچنین عظیم خودرو بازدید داشته باشند.

این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: با هماهنگی هایی که با معاونت اجرایی رئیس جمهور انجام شده قرار بر این است که وزیر صمت، معاون امور زنان و خانواده و همچنین وزیر نیرو به بروجرد سفر کنند.

وی بیان کرد: در این سفر وزیر صمت از کارخانه سامان کاشی و عظیم خورد و وزیر نیرو از سد آبسرده و خانم خزعلی نیز از برخی روستاها در جهت ایجاد کارآفرینی برای زنان بازدید خواهند کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار