عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: سامانه‌ای برای تعیین شهریه مدارس غیر انتفاعی راه اندازی شده است که این سامانه راهکاری اساسی برای تنظیم بهای مدارس غیرانتفاعی در کشور تلقی می‌شود.

جلوگیری از دریافت بهای غیر قانونی  در مدارس غیر انتفاعی با  سامانه نظارتی /  برخی افراد توان پرداخت حداقل‌های زندگی را ندارند

محمد بیرانوندی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره دریافت شهریه در مدارس غیرانتفاعی کشورگفت: برای جلوگیری از دریافت بهای خارج از عرف در  مدارس غیرانتفاعی از دانش آموزان، سامانه ای در آموزش و پرورش راه اندازی شده است که  در این سامانه جزییات  پرداخت بهای  خدمات مدارس غیرانتفاعی  نیز درج کرده است.

نماینده مردم خرم آباد درمجلس شورای اسلامی تصریح کرد: می‌بایست بر مبنای خدمات  آموزشی تعیین شده در  مدارس غیرانتفاعی که در سامانه موجود است، مدارس غیرانتفاعی  شهریه دریافت کنند در غیر اینصورت تخلف  محسوب می‌شود.

بیرانوندی افزود:  سامانه نظارتی  مذکور  توان  مناسبی برای  نظارت بر نرخ های  مصوب  در  مدارس غیرانتفاعی دارد  البته  نظارت جامع  در  مدارس  غیر انتفاعی کار بسیار دشواری  دارد.

 وی با بیان اینکه تحصیل در  مدارس دولتی  نیز برطبق قانون اساسی رایگان است تصریح کرد: بخش‌های از جامعه نیز   مشخص است که حداقل‌های اقتصادی   زندگی معیشتیشان بر نمی‌آیند  بنابراین بدیهی است که باید تحصیل در مدارس رایگان  باشد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یادآورشد: سامانه‌ای برای تعیین شهریه مدارس غیرانتفاعی راه اندازی شده است که این سامانه راهکاری اساسی برای تنظیم بهای مدارس غیرانتفاعی در کشور تلقی می‌شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار