سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در نشست امروز گزارشی از راهکارهای منتج به صرفه جویی در منابع طرح تحول از سوی معاون پارلمانی وزارت بهداشت به کمیسیون ارائه شد.

بررسی اقدامات انجام شده برای صرفه جویی در منابع طرح تحول سلامت

احمد همتی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه گزارشی از روند اجرای طرح تحول سلامت توسط ابراهیم گلمکانی؛ معاون پارلمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست امروز ارائه شد، گفت: این گزارش راجع به صرفه جویی در منابع و راهکارهای منتج و اقدامات انجام شده برای صرفه جویی در منابع طرح تحول سلامت بود که در چند ماه اخیر صورت گرفت.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی، افزود: مقرر شد به این روند ادامه دهند تا بتوان بر اساس آنها هزینه ها را کاهش داد و از سویی منابعی که قانون مصوب کرده با تلاش و همکاری کمیسیون تخصیص یابد تا در سال جاری با مشکل کمتری مواجه شوند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: در گزارش مذکور کنترل برای مراجعه بیماران و تعدیل حق ویزیت در بیمارستان ها، کنترل هزینه های پاراکلینک و جلوگیری از انجام بی رویه آزمایش ها  از جمله  اقدامات موثر انجام شده برای صرفه جویی در منابع طرح تحول سلامت بود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار