نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس بر لزوم جداسازی آب شرب از آب بهداشت و فضای سبز تأکید کرد و گفت: متأسفانه مردم ایران مصرف آب بالایی دارند و سازگاری با کم‌آبی و تغییر الگوی مصرف از موارد بسیار مهمی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

لزوم حرکت کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ علی کاظمی عوامل زمین‌شناسی، تولید گازهای گلخانه‌ای و وجود عوامل آلوده‌کننده محیط‌زیست را برخی عوامل تغییر اقلیم و ایجاد خشکسالی در استان برشمرد و افزود: طی چند سال گذشته افزایش دما و کاهش نزولات آسمانی موجب افزایش تبخیر آب‌های سطحی و ذوب شدن برف و یخچال‌های موجود در استان شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که برداشت بی‌رویه از منابع آب‌های زیرزمینی با وجود کاهش بارندگی موجب کاهش این منابع آبی شد، تصریح کرد: لازم است از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی مدرن حرکت کرد.

کاظمی اجرای طرح نکاشت با ارائه خسارت به کشاورزان برای تقویت سفره‌های آب زیرزمینی و استفاده از روش‌های نوین کشاورزی را از راهکارهایی عنوان کرد که در خشکسالی موجود باید به آن توجه شود.

وی با اشاره به این‌که برگشت مجدد آب از طریق تصفیه‌خانه‌ها امری است که در برنامه ششم توسعه کشور و بودجه‌های سنواتی به آن اشاره شده و اعتباراتی برای آن لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: تصفیه آب از طریق تصفیه‌خانه‌ها از اقداماتی است که دولت و بخش خصوصی می‌توانند در آن ورود کرده تا آب با این روش برای مصارف بهداشتی و کشاورزی فراهم شود.

این نماینده مجلس بر ضرورت جداسازی آب شرب از آب بهداشت و فضای سبز تأکید کرد و گفت: متأسفانه مردم ایران مصرف آب بالایی دارند و سازگاری با کم‌آبی و تغییر الگوی مصرف از موارد بسیار مهمی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

کاظمی خاطرنشان کرد: اجرای آبخیزداری و آبخوان‌داری و طراحی بر روی سدها برای کاهش سطح تبخیر آب برای سدها و بندهای ذخیره آب، نیز از برنامه‌هایی است که می‌تواند در استان اجرا شود.

به گزارش ایسنا، وی شیرین کردن آب دریا با استفاده از دستگاه‌های مرتبط در این زمینه را از دیگر اقداماتی دانست که در مناطقی از کشور، قابل انجام است تا آب برخی از استان‌ها تأمین شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار