منصور مرادی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با تاکید بر ضرورت نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی گفت:در سیاست های اقتصاد مقاومتی روی موضوع توسعه پیوندهای راهبردی و گسترش همکاری و مشارکت با کشورهای منطقه و جهان، بویژه همسایگان تاکید شده بنابراین باید از ظرفیت دیپلماسی در راستای توسعه اقتصاد کشور استفاده کرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد:برای دست یابی به اقتصاد درون زا و برون گرا باید به موضوع تقویت تولید صاردات محور توجه شود.
نقش مثبت ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت امورخارجه در تقویت دیپلماسی اقتصادی
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی افزود:دولت با تقویت دیپلماسی اقتصادی وحمایت از رایزنان اقتصادی می تواند زمینه توسعه صادرات کشور را فراهم کند.اینکه در سال جاری در وزارت خارجه تغییر ساختار ایجاد شده و معاونت اقتصادی تشکیل شده یک حرکت رو به جلو در راستای تقویت دیپلماسی محسوب می شود.
مرادی در ادامه گفت و گو با خبرنگار خانه ملت تصریح کرد:تضمین بانکی برای جذب سرمایه گذاری خارجی نکته بسیاری مهمی است بطور مثال برخی سرمایه گذاران خارجی اعلام آمادگی دارند که به هر میزان سرمایه تضمین شود آنها اقدام به سرمایه گذاری در بخش های مختلف مانند گردشگری و ساخت بیمارستان تخصصی می کنند.
بررسی نقش گارانتی بانک در جذب سرمایه گذاری خارجی
وی با اشاره به نقش توجه به موضوع گارانتی بانک یا همان تضمین سرمایه در جذب سرمایه گذاری خارجی گفت:باید وزارت اقتصاد و بانک مرکزی در خصوص تضمین سرمایه ی سرمایه گذاران خارجی اقدامات مورد نیاز را انجام دهد چرا که در سال آینده برای دست یابی برای رشد اقتصادی مطلوب نیازمند تحول در جذب سرمایه گذاری هستیم.
مرادی تصریح کرد:ارائه تسهیلات بانکی قرض الحسنه و حتی بدون کارمزد می تواند برای بخشی از متقاضیان جویای کار، اشتغالزایی به همراه داشته باشد بطور مثال باید اشتغالزایی در بخش صنایع دستی تقویت شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآور شد:ایجاد صنایع تبدیلی در روستاها و تقویت اقتصاد خانوارهای روستایی از موضوعاتی است که از مهاجرت به شهرها جلوگیری می کند و در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی محسوب می شود./
پایان پیام