عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سازمان های مردم نهاد برای ترک اعتیاد از روش های روان شناسانه استفاده می کنند که همین امر باعث علاقه مندی شخص معتاد به ترک مواد مخدر می شود.

عملکرد تشکل های مردم نهاد در ترک اعتیاد موفق تر از کمپ ها/ درمان‌های ترک اعتیاد نتیجه رجوع معتادان به کمپ‌

رضا شیران خراسانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص کمبود مراکز ترک اعتیاد زنان در شهرستان ها گفت: آنچیزی که تا کنون نشان داده شده  این است که در گام اول معتاد خودش باید برای ترک اعتیادانگیزه داشته باشد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر معتاد بخواهد ترک کند با بررسی هایی که داشته ام سازمان های مردم نهاد و NGO هایی که در راستای ترک اعتیاد تشکیل شده اند و به ترک اعتیاد از روش های روان شناسی می پردازند، موفق بوده اند و اکثر افرادی که وارد این مراکز شده اند ترک اعتیاد پایداری داشته اند.

وی خاطرنشان کرد: اینکه معتاد را در جایی نگه داری کنیم و داروهایی با دزهای مختلف به او بدهیم ، تنها مشکل جسمی او را حل کرده ایم  اما مشکل روانی او حل نمی شود و به محض اینکه او از آن مرکز خارج شود دوباره به مواد مخدر رجوع می کند از این رو بهتر است که برای ترک اعتیاد از روشی که NGOهایی که تحت عنوان انجمن معتادان گمنام فعالیت می کنند، استفاده کرد.

شیران خراسانی در خصوص حضور زنان در این مراکز گفت: اقدامات خوب و موثری در این سازمان ها انجام می شود و تعدادی از افرادی که در این انجمن ها موفق به ترک اعتیاد شده اند را زنان تشکیل می دهند.

 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: بنده در حوزه انتخابیه خود در جلسات NGO های ترک اعتیاد شرکت کرده و از نزدیک شاهد فعالیت آن ها بوده ام که روی معتادان اقدامات روحی- روانی انجام می دهند تا ترک اعتیاد او پایدار باشد و در حقیقت این خود معتاد است که با کار ایجابی علاقه مند به ترک می شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار