سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با انتقاد از تمدید فرمان ضدمهاجرتی ترامپ، گفت: این سیاست‌ها با بهانه رفع مشکلات اقتصادی و امنیتی آمریکا است در حالیکه این مشکلات ریشه در ساختار ایالات متحده دارد.

تمدید فرمان ضدمهاجرتی ترامپ روح برجام را خدشه دار می کند / سیاست‌های ضدمهاجرتی ترامپ جامعه نخبگان آمریکایی را تحدید می کند

سیدحسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت در خصوص تمدید فرمان ضد مهاجرت‌پذیری ترامپ با محورها و ابعاد منسجم‌تر و گسترده‌تر، گفت: هیات حاکمه آمریکا قادر به مدیریت درست حوزه اقتصادی، تامین اجتماعی و ایجاد دولت اجتماعی در آمریکا نیست، لذا در پاک کردن صورت مساله به دنبال راه حل می‌گردد و باور دارد با سیاست‌های ضد مهاجرتی می‌تواند به حل مشکل بپردازد.

نماینده مردم پیشوا و ورامین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ریشه مشکلات اقتصادی، بی‌عدالتی اجتماعی، فقر و فساد در جامعه آمریکا در مهاجرت نیست بلکه ریشه در ساختار ایالات متحده است. بنابراین طی این مسیر با سخت‌گیری قوانین مهاجرت، جامعه آمریکا را با مشکلات جدی‌تری روبه‌رو خواهد ساخت.

نقوی‌حسینی افزود: هنگامی که رنگین پوستان در جامعه آمریکا امنیت نداشته و تبعیض آپارتاید نژادی حاکم است، نگاه صرفا مذهبی و ممنوعیت برای مهاجرت مسلمانانی که همراه با دولت آمریکا نیستند، نگاه صرفا جهت‌داری است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، معتقد است: جامعه دانشگاهی و نخبگان آمریکایی به عنوان مخالفان این فرمان ترامپ باید به صحنه آمده و در برابر مواضع متعدد دولت آمریکا که بر خلاف موازین بین‌المللی و قانون اساسی آمریکاست با صدای قاطع مخالفت به پا خیزند.

به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت؛ ممنوعیت‌های مناقشه برانگیز دونالد ترامپ علیه سفر اتباع شش کشور مسلمان از جمله ایران به آمریکا در حالی فردا (یکشنبه) منقضی می‌شود که یکی از مقامات  دولت آمریکا گفته‌ است که فرمان جدید نیز آماده شده، این فرمان کشورهای بیشتری را در برگرفته ضمن آنکه منسجم‌تر و هدفمندتر است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار