عضو فراکسیون امید مجلس با اشاره به اینکه درنظر گرفتن ملاحظات امنیتی دلیل مناسبی برای تمدید قانون منع سفر و مهاجرت مسلمانان به آمریکا نیست، گفت: این قانون می تواند پیامدهای منفی برای ایالات متحده آمریکا در پی داشته باشد.

پیامدهای منفی برای ایالات متحده با تمدید قانون منع سفر مسلمانان به آمریکا

جلال میرزایی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص تلاش ترامپ برای تمدید قانون منع سفر و مهاجرت مسلمانان به آمریکا، گفت: دولت آمریکا برای اجرای قانون منع سفر و مهاجرت مسلمانان به آمریکا با مخالفت داخلی مواجه شد اما با اندکی تغییر توانست آن را برای مدت محدودی اجرایی کند اما همچنان عده ای عنوان می کنند که چنین موضوعی خلاف قانون اساسی این کشور است.

نماینده مردم ایلام، ایوان، شیروان، چرداول و مهران در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد:  در فرمان منع مسافرتی که از سی‌ام ژوئن اجرایی شد، اتباع کشورهای ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن برای یک دوره زمانی 90 روزه از ورود به خاک آمریکا منع شدند که تحلیلگران و کارشناسان سیاسی دلیل مناسبی برای آن نیافتند.

وی با اشاره به اینکه شدت محدودیت‌های اعمال‌شده علیه چند کشور مسلمان امری قابل تامل است، ادامه داد: البته ترامپ دلیل اتخاذ چنین سیاستی را ملاحظات مسائل امنیتی عنوان می کند که امری غیرواقعی است.

این نماینده مردم در مجلس دهم شورای اسلامی تصریح کرد: به نظر می رسد برخی از تصمیمات اتخاذ شده در ایالات متحده آمریکا از سوی ترامپ انجام می شود و مشاوران و سایر افراد در آن نقشی ندارد که امری غیرعقلانی و قابل تامل است.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تمدید اجرای قانون منع سفر و مهاجرت مسلمانان به آمریکا و حتی افزایش تعداد کشورهای مشمول این قانون می تواند پیامدهای منفی برای ایالات متحده آمریکا در پی داشته باشد از این رو به نظر می رسد سیاستمداران آمریکایی باید از نهایی کردن آن خودداری کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار