سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس تاکید کرد که با ساخت ساختمان های سربه فلک کشیده که تعداد اتاق های آن از کارمندان بیشتر است، نمی توان تولید و اشتغال ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حسن نوروزی در نشست علنی امروزچهارشنبه (16 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خودضمن تبریک سال جدید به تمامی ملت ایران، گفت: مقام معظم رهبری سال 96 را به نام سال اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال نام نهادند و سال گذشته را نیز سال اقدام و عمل نامگذاری کرده بودند، اما ظاهرا به دلیل مجمل بودن این دو کلمه سال جاری را به طور اخص تولید و اشتغال نام نهادند.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات و موانع پیش روی اشتغال و تولید افزود:روی آوردن به تجمل گرایی و تجمل آفرینی از مشکلات تولید و اشتغال است، در حالی که امیرالمومنین(ع) نان و خرما به درب منازل می برد، برخی روسای ادارات ساخت ساختمان های سربه فلک کشیده، مجلل، 30 طبقه و ساختمان هایی که با بودجه ملی ساخته می شود روی آورده اند،اما آیا با این اقدامات می توان به تولید و اشتغال روی آورد.

نوروزی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی بر روی زیلو نشسته و از مسئولان داخلی و خارجی استقبال می کند، ادامه داد:دیده شده که برخی مسئولان خارجی که در ایران فعالیت می کنند، با فرغون زباله جمع می‌کنند، اما آیا با ساخت این ساختمان ها که تعداد اتاق های آن از کارمندان بیشتر است، می توان تولید و اشتغال ایجاد کرد؟

وی یادآور شد: به کارخانه‌های تعطیل یا تعدیل شده توجه کنیم؛ مسئولانی تنها برای ظاهرسازی به سخنرانی روی آورند، مسئولان برای بازدید از کارخانه های تعطیل شده به حوزه انتخابیه بنده آمدند، اما تنها از چند کارخانه محدود که مربوط به خودشان بود، بازدید کردند، آیا ما نباید فکری کنیم، فکری عادلانه و واقعی نسبت به کارخانه‌های تعطیل شده و شرکت‌های تعطیل شده.

نوروزی نظارت مجلس را یکی از مسائلی دانست که به تولید و اشتغال می‌انجامد و افزود: باید این نظارت بر عموم وزارتخانه‌ها، همچنین بر شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها صورت گیرد چرا که این وظیفه تخصصی مجلس و به ویژه کمیسیون شوراها است.

نماینده مردم رباط‌کریم در مجلس شورای اسلامی با طرح این سؤال که ‌آیا وظیفه ما نمایندگان فقط نظارت بر انتخابات شوراها است یا نظارت بر شوراها و شهرداری‌ها، ادامه داد: هزاران میلیارد بودجه  مالیات بر ارزش افزوده، عوارض، جرایم رانندگی در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌ گیرد؛ اما واقعاً چه کسی بر ‌آنها نظارت می‌کند که این بودجه‌های هزاران میلیاردی چگونه و کجا هزینه می‌شود، آیا به دقت ما نظارت کرده‌ایم که این بودجه چگونه هزینه می‌شود؟

وی از دولت تقاضا کرد که نسبت به بودجه‌های سفر استانی و منطقه‌ای اقدام جدی به عمل بیاورد، همچنین از وزیر کشور تقاضا کرد که نسبت به افزایش نمایندگان در لایحه افزایش نمایندگان برای مناطق شهرستان‌های رباط ‌کریم، بهارستان و پرند که یک میلیون جمعیت دارد فکری کنند.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، ضمن انتقاد از تصویب رقم بالای 43 هزار میلیارد تومانی  پرداخت مالیات توسط استان تهران، تصریح کرد:  آیا استان تهران فقط نقاط شمالی تهران است،  متاسفانه توسعه پروژه های بیمارستانی در استان تهران نامناسب است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار