حسین مقصودی با حضور در غرفه خبرگزاری خانه ملت در بیست و دومین دوره نمایشگاه مطبوعات با تأکید بر ارائه هرچه سریعتر لایحه جامع انتخابات ازسوی دولت به مجلس گفت: تا کنون دو بار به دولت اعلام کرده ایم که لایحه جامع انتخابات را هرچه سریع تر به مجلس ارائه کند اما دولت در این خصوص سهل انگاری کرده است.
نماینده مردم سبزوار، جغتای و جوین در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: اکنون که سیاست های کلی انتخابات ازسوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده و تعیین تکلیف شده ایم، لازم است دولت جدیت بیشتری در این خصوص داشته باشد البته به علت کندی دولت در ارائه این لایحه، کمیسیون شوراها وارد عمل شده تا طرحی در این خصوص تدوین کند.
وی افزود: هر بند از سیاست های کلی انتخابات ابلاغی ازسوی مقام معظم رهبری بسیار مهم و دغدغه مردم، مجلس و نظام است و به تمامی موارد حوزه انتخابات توجه شده است.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: نظارت مردم بر سیاست ها، جذب اعتماد مردم و جلوگیری از عدم شفافیت مالی در تبلیغات انتخاباتی از مهم ترین نکات است همچنین حدود نظارتی مجلس و شورای نگهبان در امر انتخابات باید روشن شود که در نهایت در راستای رشد و اعتلای نظام و انتخاب شوندگان و انتخاب کنندگان و نقشه راهی برای نیل به آرمان های حکومت مردمسالار دینی خواهد بود./
پایان پیام