عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه کنگره آمریکا برای تشدید تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران به نتیجه نمی رسد.

مرتضی صفاری نطنزی در گفت و گو با خبرنگار خبر گزاری خانه ملت با اشاره به طرح کنگره آمریکا برای تمدید تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران تا 10 سال آینده گفت: اصالتا این حرکت ها،خلاف تعهدات برجام بوده و می تواند به توافق صورت گرفته خدشه وارد کند.

وی با بیان اینکه برجام توافقی دو جانبه میان تهران و واشنگتن نیست، افزود:  این قرارداری چندجانبه و بین المللی است و در چارچوب گروه 1+5، شش کشور عمده دنیا آن را امضاء و تعهد کرده اند،همچنین با تصویب قطع نامه ای در تائید و حمایت از این توافق در نشت شورای امنیت سازمان ملل در حقیقت، برجام سندی بین المللی محسوب می شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرح موضوعاتی همچون تشدید تحریم علیه ایران،بیشتر حرکت های نمایشی و انتخاباتی است که به دنبال فشار به بخشی از نیروهای داخل آمریکاست و چنین طرحی به سر انجام نمی رسد چراکه دولت آمریکا تعهد کرده و پذیرفته است که چنین اتفاقاتی در حوزه مربوط به برجام رخ ندهد.

پایان پیام/

برچسب‌ها

آخرین اخبار