به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، احمد امیرآبادی فراهانی در نشست علنی امروز (سهشنبه 11 اسفند) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: از مردم ایران اسلامی و با بصیرت قم که حماسه دیگری خلق کردند، تقدیر و تشکر میکنم، همچنین از حضرت آیتالله آشتیانی که با آن صفای باطن خود درس اخلاق اسلامی در انتخابات را به همه ما یاد دادند، نیز تشکر میکنم و به منتخبان استان قم هم تبریک میگویم.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه نسبت به شیوه جمعبندی تعداد آرای برخی کاندیداها در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس انتقاد کرد و گفت: تذکر بنده به آقای رحمانیفضلی وزیر کشور است؛ متأسفانه بنا بر اطلاعات مختلفی که واصل شده است، ابهامات زیادی در خصوص نحوه شمارش، تجمیع آراء و اعلام نتایج انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران وجود دارد.
امیرآبادی تصریح کرد: انتظار داریم شورای نگهبان، وزیر کشور، ستاد انتخابات و همچنین هیأت نظارت بر انتخابات در استان تهران به طور جدی این موضوع را پیگیری و رسیدگی کنند.
وی ادامه داد: همانطور که همه مطلع هستند، نتایج حوزه انتخابیهای مانند قم با 62 نفر نامزد، 3 نفر نماینده و 600 صندوق اخذ رأی دیرتر از حوزه انتخابیه تهران که بیش از 1100 نامزد، 30 نماینده و حدود 5000 صندوق اخذ رأی داشت، اعلام شد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس یادآور شد: چطور ممکن است نامزدی در ابتدای شمارش آراء در تهران نفر سوم شود، بعد نفر هفتم تهران و به یکباره به عنوان نفر سیویکم اعلام شود؟ این موضوع جای سؤال برای مردم باقی میگذارد و آنان از ما در این باره سوال میکنند، انشاءالله وزیر کشور و سایر مسئولان به موضوع رسیدگی کنند و پاسخ قانعکنندهای را برای مردم عزیز ایران داشته باشند./
پایان پیام