نماینده مردم قائنات و زیرکوه از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف صنعتی و تولیدی حوزه انتخابیه خود، دعوت کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، جواد هروی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 13 بهمن) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود با بیان اینکه شهرستان قائنات و زیرکوه در دوره نهم مجلس شورای اسلامی شاهد تصویب پروژه‌های کلان ملی همچون دانشگاه، بیمارستان، راه‌آهن و... بود،‌ گفت: مذاکرات جدی با مسئولان عالیرتبه و بلندپایه، فرماندهان ارتش جمهوری اسلامی و... صورت گرفت تا پادگان شهرستان قائنات با سرعت بیشتری تکمیل شود تا به زودی شاهد استقرار نیروهای نظامی در این پادگان باشیم.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با تشکر از وزیر راه و شهرسازی به دلیل توسعه راه‌های مواصلاتی حوزه انتخابیه خود افزود: مردم این شهرستان‌ها خواهان رسیدگی بیشتر و دقیق‌تر به راه‌های شهری هستند. همچنین از دستگاه‌های ذی‌ربط، وزارت راه و تامین اجتماعی خواهان رسیدگی به وضعیت صنف زحمتکش رانندگان و تکمیل بیمه آنها هستم.

وی از تمامی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه‌گذاری در شهرهای حوزه انتخابیه خود دعوت کرد و افزود: سرمایه‌داران بخش خصوصی می‌توانند در بخش‌های مختلفی همچون صنعتی، تولیدی، صنایع مکمل زعفران و زرشک، گردشگری و... در قائنات و زیرکوه سرمایه‌گذاری کرده و علاوه بر ایجاد اشتغال، کسب درآمد نیز داشته باشند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: مشکلات جوانان و مغفول ماندن ورزش در منطقه باید مورد توجه قرار گیرد و از مسئولان می‌خواهم به توسعه ورزش توجه داشته باشند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار