خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/11/02 - 18:11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : فرهنگی
راستینه در تشریح دستور کار کمیسیون فرهنگی؛

گزارش رییس سازمان بهزیستی از تعداد افرادی که در صف انتظار دریافت مستمری هستند

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر نزدیک به 140 هزار خانوار در صف انتظار دریافت مستمری سازمان بهزیستی قرار دارند که جزو دهک‌های اول تا سوم هستند و نزدیک به 491 هزار نفر را شامل می‌شوند.

احمد راستینه هفشجانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در تشریح دستور کار روز (یکشنبه، 2بهمن ماه) کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: در نشست امروز کمیسیون فرهنگی،  قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور مهمان کمیسیون فرهنگی بودند که گزارش کلی از عملکرد یکساله خود به کمیسیون ارائه دادند و انتظارات خود را در بحث ساختار ضرورت‌های این سازمان نسبت به جامعه هدف مطرح کردند.



نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان در مجلس یازدهم افزود: در این نشست رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه بیش از هفت میلیون خانوار تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند؛ امروز این خانواده‌ها به شدت نیازمند دریافت خدمات این سازمان هستند؛ لازم و ضروری است نسبت به اصلاح ساختار عملکرد این سازمان اقدامات جدی انجام شود.



وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر نزدیک به 140 هزار خانوار در صف انتظار دریافت مستمری سازمان بهزیستی قرار دارند که جزو دهک‌های اول تا سوم هستند و نزدیک به 491 هزار نفر را شامل می‌شوند؛ همچنین 136 هزار خانواده در نوبت دریافت حق پرستاری هستند که به صورت موضوع و دغدغه مهم در این جلسه توسط نمایندگان مطرح شد.



راستینه تصریح کرد: بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور از دیگر موضوعات مورد رسیدگی جلسه امروز بود که  با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه، دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی به صورت جزئی مورد توجه قرار گرفت.



وی در ادامه یادآور شد: اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر در بودجه 1402 حدود 13 درصد رشد داشته است که نسبت به افزایش 42 درصدی بودجه عمومی کشور سهم ناچیزی است؛ به بیانی حدود 1/4 میانگین رشد بودجه شامل حال فرهنگ و هنر شده است؛ در اختصاص اعتبارات هزینه‌ای فقط 4 درصد افزایش اعتبار را شاهد هستیم که این مسئله در جای خود قابل قبول نیست .



گزارشات افزایش اعتبارات فرهنگ و هنر در بودجه 1402 خلاف واقع است



سخنگوی کمیسیون فرهنگی در پایان خاطر نشان کرد: در حوزه دین و مذهب، ورزش و موضوعات تفریحی، مسائل رسانه‌ای،حمایت‌های صنایع دستی، تحقیق و توسعه، رونق گردشگری و.... هم با کاهش اعتبارات روبرو هستیم؛ در کل اعتبارات مسائل فرهنگی و هنری با رشد 1/4  اعتبارات نسبت به کل بودجه روبرو هستیم؛ گزارشات افزایش اعتبارات بودجه‌ای که در حوزه فرهنگ و هنر در بودجه 1402 توسط رسانه‌ها منتشر می‌شود؛ خلاف واقع است. مجلس، دولت و کمیسیون تلفیق باید اهتمام ویژه نسبت به افزایش بودجه فرهنگ و هنر کشور داشته باشند./



پایان پیام

  • کد خبر : 355868
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم