خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1399/01/31 - 18:21
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سرویس : فرهنگی
سعیدی:

مجلس یازدهم ساختار بودجه‌بندی و بودجه‌ریزی حوزه فرهنگ را اصلاح کند

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه مجلس یازدهم باید اصلاح ساختار بودجه‌بندی و بودجه‌ریزی حوزه فرهنگ را در دستور کار قرار دهد، گفت: همچنین گامی اساسی در تصویب قوانین حوزه فضای مجازی و تعیین تکلیف اینترنت کودک و ساماندهی شبکه‌های مجازی بردارد.

محمداسماعیل سعیدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه مجلس یازدهم به ویژه کمیسیون فرهنگی باید نگاه ویژه‌ای به تعیین تکلیف طرح‌ها و تصمیمات نیمه تمام مجلس دهم در حوزه فرهنگ داشته باشند، گفت: یکی از این تصمیمات و تدابیر توجه به فضای مجازی است زیرا کشور وارد عرصه سایبری و فضای مجازی شده و نیاز  مبرمی به تدوین و مقررات جدید احساس می‌شود.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در عرصه فضای مجازی نیاز به تدوین قوانین و مقرراتی داریم تا بتوان امنیت و آرامش خانواده ها را تامین و از سویی محیط کسب و کار را در فضای مجازی تضمین کنیم تا مردم بتوانند به راحتی در این محیط احساس آرامش و امنیت کنند؛ در حال حاضر کلاهبرداری‌های زیادی در فضای مجازی انجام می‌شود و نبود قوانین بازدارنده مزید بر علت شده است.



نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس دهم یادآور شد: نیاز است مجلس در این رابطه ورود کند البته کمیسیون فرهنگی گام‌هایی را برداشته اما به سرانجام نرسید و ناتمام ماند و می‌طلبد مجلس یازدهم این امر مهم و طرح‌ها و لوایح ناتمام را به سرانجام برساند.



 سعیدی با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به ساماندهی شبکه‌های اجتماعی، گفت: طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی به دلیل سیاسی شدن توسط برخی از جریانات سیاسی و مجموعه ها با تاخیر در مجلس بررسی شد و پس از بارها رفت و برگشت میان مرکز پژوهش‌ها به صحن نرسید بنابراین تعیین تکلیف این طرح باید در اولویت مجلس یازدهم قرار گیرد.



نائب رئیس کمیته فضای مجازی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در بحث مالکیت معنوی و فکری هم قوانینی مصوب شد اما نتیجه نهایی حاصل نشد و هنوز با مشکلاتی مواجه هستیم همچنین طرح اداره و نظارت بر صدا و سیما توسط کمیسیون فرهنگی تصویب اما نواقص و ایراداتی داشت و قرار بود در کمیسیون اصلاح و به صحن علنی ارائه شود که انتظار می‌رود مجلس یازدهم به این مهم توجه داشته باشد.



وی با ابراز تاسف از اینکه دولت تدبیر و امید توجه چندانی به اعتبارات حوزه فرهنگ نداشته است، تصریح کرد: در سال 97، 7 دهم درصد بودجه کشور به حوزه فرهنگ اختصاص یافت که متاسفانه در سال 98 به 5 دهم درصد کاهش یافت و با اصرار کمیسیون فرهنگی به 7 دهم درصد رسید در این رابطه مجلس باید نگاه ویژهای را به حوزه فرهنگ داشته باشد و دولت هم دیدگاه خود را عوض کند و بپذیرد که زیربنای کشور فرهنگ است.



عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی، مهمترین اولویت مجلس یازدهم در حوزه فرهنگ را اصلاح ساختار بودجه‌بندی و بودجه‌ریزی دانست و گفت: بودجه ریزی حوزه فرهنگ با ایراداتی مواجه است و باید اصلاح شود.



عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دهم از بی توجهی نسبت به اینترنت کودک انتقاد کرد و با بیان اینکه هیچ اقدامی در این رابطه انجام نداده‌ایم، افزود: نمی‌توان کودکان را از فضای مجازی محروم کرد و باید برای صیانت از حریم آنها دسترسی به اینترنت پاک را برایشان فراهم کنیم.



وی با یادآوری عقب‌ماندگی ایران در صنعت بازی‌های رایانه‌ای، ادامه داد: در این راستا تلاش ها و اقداماتی صورت گرفته اما همچنان بسیار عقب هستیم و مجلس یازدهم و کمیسیون فرهنگی باید تدابیری مناسبی را در این رابطه اتخاذ کنند./



پایان پیام

  • کد خبر : 296898
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار