خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/01/02 - 10:46
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : بین الملل
رضائی در اجلاسیه صد و چهل و چهارمین IPU:

مقابله کارآمد با قاچاق انسان نیازمند تلاش و همکاری جهانی است

نماینده مردم کنگاور در مجلس در یکصد و چهل و چهارمین اتحادیه بین المجالس جهانی، گفت: دولت‌ها با همکاری مجالس، وظیفه دارند تا اقدامات جداگانه و مشترک برای ارتقاء سطح استاندارد زندگی، اشتغال و شرایط پیشرفت و توسعه اقتصادی و اجتماعی، ارائه راهکار برای مشکلات بین‌المللی اقتصادی، بهداشتی و سایر مسائل مربوطه، همکاری آموزشی و فرهنگی در سطح بین الملل به عمل آورند.

به گزازش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی رضائی نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس شورای اسلامی و عضو هیات اعزامی به اجلاس ١٤٤ اتحادیه بین المجالس جهانی (IPU) در بالی_ اندونزی در نشست کمیته دائمی دموکراسی و حقوق بشر با موضوع «توقف قاچاق انسان و نقض حقوق بشر» امروز سه شنبه دوم فروردین ١٤٠١  سخنرانی کرد.



وی گفت: قاچاق انسان، در سال‌های اخیر رشدی فزاینده یافته و کشورهای بی‌شماری را در معرض آسیب قرار داده و جهانی‌شدن، یکی از عوامل تأثیرگذار بر افزایش قاچاق انسان است و اقدامات بین المللی صورت گرفته در مقابله با قاچاق انسان و امضا و تصویب آن به وسیله کشورهای جهان و جرم انگاری این پدیده با توجه به مندرجات اساسنامه دیوان بین المللی کیفری دلایلی محکم بر  جهانی شدن این مقابله است.



رضائی افزود: جمهوری اسلامی ایران همگام با جامعه جهانی اسناد 1904 ،1910، 1921 و 1933 میلادی سازمان ملل متحد را به تصویب رسانید و در راستای اجرای آن ها نیز قوانینی وضع کرد. از این رو، مجلس شورای اسلامی نیز متأثر از نگرانی ها و تلاش های بین المللی و در کنار گزارش چندین مورد قاچاق انسان در ایران، در سال 1383 قانون هشت ماده ای «مبارزه با قاچاق انسان» را تصویب کرده است.



عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بر این نکته تاکید کرد که تهیه و تصویب اسناد بین المللی و منطقه ای از یک سو و تلاش دولت ها در جهت اجرای تعهدات ناشی از الحاق به اسناد از سوی دیگر و جرم انگاری اعمال همراه با قاچاق انسان توسط یک مرجع قضایی بین المللی بیانگر جهانی شدن مبارزه با قاچاق انسان است.



این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به وجود همکاری های بین المللی و اقدامات دولت ها در سطح ملی، بر این نکته تصریح کرد که قاچاق انسان رشد فزاینده، سود سرشار و متقاضیان بسیار دارد و هم چنان موجب نگرانی جامعه بین المللی است و مقابله کارآمد با این پدیده نیازمند تلاش و همکاری جهانی است.



نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس در پایان گفت:  به طور کلی دولت‌ها با همکاری مجالس، وظیفه دارند تا اقدامات جداگانه و مشترک برای ارتقاء سطح استاندارد زندگی، اشتغال و شرایط پیشرفت و توسعه اقتصادی و اجتماعی، ارائه راهکار برای مشکلات بین‌المللی اقتصادی، بهداشتی و سایر مسائل مربوطه، همکاری آموزشی و فرهنگی در سطح بین الملل به عمل آورند و به حقوق بشر و آزادی برای همه مردم فارغ از نوع آنها احترام گذاشته و از آن مواظبت کنند./



پایان پیام

  • کد خبر : 339211
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار