خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/10/10 - 19:04
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : بین الملل
ابطحی در کارگروه دانشجویی اتاق وضعیت فلسطین؛

لزوم تشکیل اتاق فکرهای دانشجویی با محوریت موضوع مقاومت و فلسطین/صهیونسیت‌شناسی در سرفصل دروس قرار بگیرد

دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین بر تشکیل اتاق فکر در حوزه دانشجویی با محوریت موضوع مقاومت و فلسطین تاکید کرد‌.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، نشست هم‌اندیشی کارگروه دانشجویی اتاق وضعیت دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین مجلس شورای اسلامی شامگاه (یکشنبه ۱۰ دی ماه) با حضور دبیرکل، اعضای کارگروه و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تشکل های اسلامی، بسیج اساتید کشور، دانشگاه فرهنگیان، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.



ابطحی با اشاره به اینکه تشکیل اتاق فکر در حوزه دانشجویی با محوریت موضوع مقاومت و فلسطین دارای اهمیت ویژه‌ای است، گفت: مجموعه دروس در حوزه تاریخ و جغرافیا باید به مسائل مربوط به فلسطین توجه بیشتری کند از این رو نیاز است که شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به این امر رسیدگی کند.



وی اظهار کرد: بر این اساس محتواسازی مستمر با محوریت فلسطین و مقاومت در عرصه دانشجویی و دانشگاهی امری مهم است.



دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین تصریح کرد: امروزه دولت دینی در سرزمین های اشغالی روی کار بوده و این در حالیست که در گذشته دولت های سکولار بر سر کار بود؛ مقامات این دولت عنوان می‌کنند که حیوان‌های انسان‌نما را می‌کشند لذا این موضوعات باید برای افکار عمومی و جامعه تبیین شود.



ابطحی در ادامه، افزود: صهیونسیت شناسی و یهودشناسی از جمله سرفصل های موضوعی است که باید در دانشگاه ها ایجاد و تدریس شود.



وی با یادآوری اینکه تحرکات دانشجویی در دانشگاه ها نیز باید به مسائل فلسطین بپردازند، گفت: به سراغ فعالان فرهنگی در دانشگاه ها باید رفت تا موضوع فلسطین در سرفصل کارهای دانشجویی قرار بگیرد.



دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین بیان کرد: دانشگاه ها باید تولید متون و محتوا با محوریت فلسطین را جزء وظایف خود بدانند؛ همچنین راه اندازی کتابخانه تخصصی با موضوع فلسطین در دانشگاه های بزرگ نیز دارای اهمیت دوچندان است.



ابطحی در این زمینه، تصریح کرد: این موضوع سبب خواهد شد هنرمندی که در دانشگاه تحصیل می‌کند بتواند اندیشه های مقاومت را به تصویر بکشد.



وی در ادامه بر ارتباط میان شبکه های دانشجویی داخلی و دانشجویان خارجی تاکید کرد و افزود: گفتمان سازی باید در حوزه دانشگاه صورت بگیرد.



دبیرکل کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین افزود: اکنون میز فلسطین و مقاومت در حوزه و وزارت کشور راه اندازی شده لذا این روند باید در وزارت علوم و فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مورد توجه قرار بگیرد و ایجاد شود.



ابطحی گفت: دانشگاه فرهنگیان و آزاد اسلامی نیز باید پای کار بیایند زیرا ظرفیت‌های نخبگانی خوبی دارند.



همچنین عباس گنجی، رییس کارگروه دانشجویی اتاق وضعیت دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین، گفت: تبیین اهمیت مولفه مقاومت، پاسخ به شبهات و بکارگیری تشکل های دانشجویی از جمله موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.



وی تصریح کرد: برگزاری اردوهای دانشجویی با محوریت مفاهیم مقاومت و تاکید بر تحقیق و پژوهش با موضوعات یهود و صهیونیست در رساله ها و پایان نامه‌ها و غیره از دیگر مسائلی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد.



گفتنی است؛ حاضران و اعضای کارگروه نیز در این نشست، دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص اهمیت تبیین شرایط کنونی مردم مظلوم غزه و برنامه‌ریزی برای تبیین آرمان فلسطین در عرصه علمی کشور را بیان کردند./



پایان پیام

  • کد خبر : 373799
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار