نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس، از ناترازی انرژی به عنوان یکی از عوامل آشفتگی بازار مسکن یاد کرد و گفت: کارخانه‌های سیمان به این بهانه که قطعی برق باعث اختلال در کار آنها شده است، نسبت به افزایش قیمت این محصول اقدام کردند و دولت نیز در این زمینه به وظیفه نظارتی خود عمل نکرد که نتیجه آن بی نظمی مضاعف در بازار مسکن شد.

گرانی سیمان به بهانه قطعی برق/ تاکید بر نظارت موثر از سوی دولت

حسنعلی اخلاقی امیری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در انتقاد به نحوه مدیریت بازار مسکن توسط دولت، گفت: هم‌اکنون حوزه ساخت و ساز به عناوین مختلف دارای گره‌های کوری است ضمن اینکه گرانی سیمان در ماه‌های اخیر نیز به اقتصاد مسکن در کشور ضربه وارد کرد و دولت در این زمینه وظیفه مدیریتی خود را به درستی انجام نداد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: کارخانه‌های سیمان به این بهانه که قطعی برق باعث اختلال در کار آنها شده است، نسبت به افزایش قیمت این محصول اقدام کردند و دولت نیز در این زمینه به وظیفه نظارتی خود عمل نکرد که نتیجه آن بی نظمی مضاعف در بازار مسکن شد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، تاکید کرد: بیتردید ناترازی برق نه تنها به حوزه صنایع بلکه به تمام بخش‌های کشور اعم از خانگی و تجاری آسیب جدی وارد کرد.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: اگر دولت در این زمینه همچنان کوتاهی کند قطعا ما محکمتر از قبل وارد عمل می‌شویم و اجازه نمی‌دهیم بازار مسکن بیش از این آشفته شود./

پایان پیام

آخرین اخبار