جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و معتمدین استان سیستان و بلوچستان در نشستی با حضور حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، مهم‌ترین مسائل و چالش‌های این شهر را بررسی و درباره راهکارهای رفع آنها تبادل نظر کردند و شهریاری اعلام کرد که با وجود فشارهای خارجی، تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی، اقدامات و طرح‌های متعددی در کشور آغاز شده و همچنان کارهای زیادی برای رفع مشکلات و تقویت زیرساخت‌ها باید انجام شود.

نشست هم اندیشی مدیران و معتمدین استان سیستان و بلوچستان با حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان/ تاکید شهریاری بر حفظ انسجام و وحدت ملی و تقویت همبستگی میان اقوام و مذاهب

به گزارش خانه ملت؛ جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و معتمدین استان در نشستی با حضور حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، مهم‌ترین مسائل و چالش‌های این شهر را بررسی و درباره راهکارهای رفع آنها تبادل نظر کردند.

در این نشست که با هدف هم‌افزایی میان مدیران و بررسی مسائل و دغدغه‌های موجود برگزار شد، حاضران به برخی مشکلات و مطالبات شهروندان از جمله قطعی‌های برق و آب، مسائل مربوط به تأمین گاز و سوخت و دیگر مشکلات زیرساختی اشاره کردند.

مدیران دستگاه‌های اجرایی حاضر در نشست نیز ضمن پاسخگویی به مسائل مطرح‌شده، آخرین اقدامات و برنامه‌های دستگاه‌های متبوع خود برای کاهش مشکلات و بهبود شرایط خدمات‌رسانی به مردم را تشریح کردند.

 مشکلات مربوط به قطعی برق و آب، تنها مختص زاهدان یا سیستان‌وبلوچستان نیست

حسینعلی شهریاری نیز در این نشست با اشاره به مشکلات موجود در حوزه انرژی گفت: بخشی از مشکلات مربوط به قطعی برق و آب، تنها مختص زاهدان یا سیستان‌وبلوچستان نیست و در بسیاری از نقاط کشور، حتی تهران نیز وجود دارد.

نشست هم اندیشی مدیران و معتمدین استان سیستان و بلوچستان با حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان/ تاکید شهریاری بر حفظ انسجام و وحدت ملی و تقویت همبستگی میان اقوام و مذاهب

وی با بیان اینکه شرایط کشور در مقطع کنونی با دشواری‌های مختلفی همراه است، افزود: با وجود فشارهای خارجی، تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی، اقدامات و طرح‌های متعددی در کشور آغاز شده و همچنان کارهای زیادی برای رفع مشکلات و تقویت زیرساخت‌ها باید انجام شود.

ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حفظ انسجام و وحدت ملی گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی و همراهی مردم و مسئولان نیاز داریم و حضور مردم در صحنه، یکی از مهم‌ترین پشتوانه‌های نظام جمهوری اسلامی است.

شهریاری ادامه داد: مردم ایران در مقاطع مختلف نشان داده‌اند که در برابر فشارها و تهدیدها ایستادگی می‌کنند و حضور آنان در صحنه، پیام روشنی برای دشمنان و بدخواهان کشور دارد.

وی با اشاره به جایگاه سیستان‌وبلوچستان در عرصه وحدت و انسجام ملی گفت: مردم این استان کارنامه قابل قبولی در همراهی و حمایت از کشور و نظام داشته‌اند و حضور مردم با پرچم جمهوری اسلامی، نمادی از وحدت و انسجام آنان است.

علیرغم مشکلات و محدودیت‌های مالی، در بسیاری از حوزه‌ها به خودکفایی رسیدیم و ظرفیت‌های تولید داخلی را افزایش دادیم

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به فشارهای اقتصادی و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها گفت: کشور با مشکلات و محدودیت‌های مالی مواجه است، اما در بسیاری از حوزه‌ها توانسته‌ایم به خودکفایی برسیم و ظرفیت‌های تولید داخلی را افزایش دهیم.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت همبستگی میان اقوام و مذاهب افزود: شیعه و سنی در ایران یک ملت و یک واحد هستند و نظام جمهوری اسلامی متعلق به همه مردم است.

 شهریاری وحدت امت اسلامی را یکی از ضرورت‌های اساسی شرایط کنونی دانست و گفت: حفظ وحدت و انسجام ملی باید در اولویت همه مسئولان و جریان‌های اجتماعی باشد و همه باید برای تقویت این سرمایه بزرگ تلاش کنیم. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار