خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1402/10/26 - 17:49
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرویس : اجتماعی
شاکری طرح کرد:

کاهش مراکز بحرانی و پرخطر تهران از 120 به 90/ دادستانی ساختمان‌های ناایمن را اعمال قانون کند

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه  طبق آخرین آمار، در تهران 90 مرکز بحرانی و پرخطر داریم، عنوان کرد: این مراکز قبلاً 120 عدد بوده و با تلاش مسئولان مربوطه کاهش پیدا کرده است.

اقبال شاکری، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اظهارات استاندار تهران درخصوص وضعیت نگران‌کننده برخی انبارهای استیجاری در بازار تهران، عنوان کرد: طبق اطلاع ما، سازمان آتش‌نشانی تهران از تمامی این مناطق بازدید، خطرات این ساختمان‌ها را شناسایی و آن‌ها را در چند گروه از دسته بحرانی و پرخطر تا سطح پایین آن دسته‌بندی کرده است.

90 مرکز بحرانی و پرخطر در تهران

عضو کمیسیون عمران مجلس یازدهم با اعلام اینکه طبق آخرین آمار، در تهران 90  مرکز بحرانی و پرخطر داریم؛  اضافه کرد: البته این مراکز قبلاً 120 عدد بوده است و با تلاش مسئولان مربوطه به 90 مرکز کاهش پیدا کرده است که باید هم از سازمان شهرداری تهران و هم مالکان این ساختمان‌ها و هم کسانی که در ایمن‌سازی این مراکز کار کردند، تشکر کرد.

شاکری با تأکید بر اینکه همه این ساختمان‌ها اخطار آتش‌نشانی دارند، اضافه کرد: به نظر بنده شهرداری مناطق براساس اخطاری که آتش‌نشانی تهران داده است با دادستانی تهران هماهنگ کنند تا دادستانی به موضوع ورود و آن‌ها را براساس استانداردهایی که یا سازمان نظام مهندسی یا آتش‌نشانی تعریف و مشخص کرده، ملزم به ایمن‌سازی کند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس اضافه کرد: با توجه به اینکه سازمان نظام مهندسی در همین زمینه یک سری اختیارات به آتش‌نشانی داده است، به نظر می‌رسد خود سازمان آتش‌نشانی می‌تواند مرجع ایمن یا ناایمنی ساختمان‌ها باشد.

شاکری تاکید کرد: اینجا باید دادستانی به موضوع ورود پیدا کند و به مالکان  این ساختمان‌ها حکم بدهد که طی مدتی که آتش‌نشانی به آن‌ها اعلام کرده نسبت به ایمن‌سازی ساختمان خود، از جمله جابجایی و تخلیه مواد احتراق‌زا از هر نوعی اقدام کنند. چنانچه بعد از زمان مشخصی که به مالکین فرصت داده شده است، موارد خواسته شده را انجام ندادند؛ اعمال قانون کند و تا زمانی که ایمن‌سازی را انجام نشود، آن ساختمان و مرکز را پلمپ کند.

وی افزود: همچنین با تصویب شورای شهر تهران، باید نسبت به نصب بنر با عبارت «این ساختمان نا امن است» اقدام شود تا حداقل مردم مطلع باشند، از خودشان مراقبت کنند و وارد این ساختمان‌ها نشوند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم جابه‌جایی مواد مشتعل و شیمیایی از بازار به مکانی دیگر، عنوان کرد: اساساً بازار -آن هم با آن محیط و جمعیت‌پذیری و تراکم بالا- فقط دفتر بازاریان باشد. در همین راستا اتحادیه‌های اصناف جاهایی برای انبار کالاهای بازاریان در نظر گرفتند و از قبل این موضوع پیش‌بینی شده است؛ بنابراین تنها باید به مالکان فشار بیاورند که جابه‌جا و اعمال قانون شوند. در حال حاضر صددرصد این کار امکان‌پذیر است و هیچ مشکلی برای انجام ندارد./

پایان پیام

  • کد خبر : 374784
مصطفی تقی خانی
خبرنگار

مصطفی تقی خانی

آخرین اخبار