عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به همزمانی اظهارات ترامپ درباره مذاکره با ایران و تهدید به نابودی توان نظامی کشور، گفت: سابقه نقض توافق‌های گذشته نشان می‌دهد ادعای مذاکره از سوی آمریکا را نمی‌توان نشانه تفاهم واقعی دانست و تهدیدهای اخیر نیز ممکن است بخشی از جنگ روانی و عملیات فریب باشد

دوگانه رونق اقتصادی یا نابودی ایران بخشی از عملیات فریب ترامپ است

علی خزایی عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در گفت‌ گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکره و تهدید ایران، گفت: ترامپ و دولت آمریکا قابل اعتماد نیستند و آنچه آنها از مذاکره دنبال می‌کنند واقعی و مبتنی بر تفاهم نیست، بلکه تلاش برای تحمیل خواسته‌های خود به ایران است.

نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «شیطان بزرگ» قابل اعتماد و اطمینان نیست، افزود: در سال‌های گذشته نیز هر زمان طرف مقابل از مذاکره سخن گفته، هدفش تحمیل خواسته‌های خود بوده و اگر واقعاً به دنبال مذاکره و توافق بودند، این توافق‌ها باید به نتیجه می‌رسید؛ در گذشته حداقل دو توافق مهم، از جمله برجام و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، شکل گرفت اما طرف مقابل هر دو را نقض کرد؛ بنابراین وقتی سابقه آنها نشان می‌دهد که به توافقات خود پایبند نمانده‌اند، نمی‌توان ادعای امروز آنها درباره مذاکره را به معنای اعتماد و تفاهم واقعی تلقی کرد.

تهدیدهای ترامپ می‌تواند بخشی از جنگ روانی باشد

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ملت ایران سابقه تمدنی طولانی دارد و زیر بار ظلم و ذلت نخواهد رفت؛ یادآور شد: اگر طرف مقابل واقعاً به دنبال مذاکره بود، باید به جای تهدید و تحمیل، مسیر تفاهم و احترام متقابل را دنبال می‌کرد. این تصور که می‌توان با فشار اقتصادی ملت ایران را تسلیم کرد، یک خیال باطل است. ملت ایران دارای تمدن و پیشینه‌ای بسیار طولانی است و نمی‌توان با فشار و تحمیل، اراده این ملت را تغییر داد. اگر آمریکا تلاش کند کشورهای دیگر را نیز برای اعمال فشار علیه ایران همراه کند، این اقدام چیزی جز ادامه سیاست فشار و تحمیل نخواهد بود و ما پاسخ همراهان را نیز خواهیم داد. 

عضو کمیسیون آموزش مجلس همچنین درباره دوگانه‌سازی ترامپ میان رونق اقتصادی ایران و نابودی اظهار کرد: این اظهارات می‌تواند بخشی از یک راهبرد، عملیات فریب، نیرنگ و جنگ روانی یا حتی جنگ ترکیبی باشد و باید همه این سناریوها در محاسبات کشور مورد توجه قرار گیرد. دستگاه سیاست خارجی باید با هوشیاری این تهدیدها و سناریوهای احتمالی طرف مقابل را بررسی کند تا از این ناحیه آسیبی متوجه کشور نشود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار