رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس بر ضرورت توجه جدی به مسائل و مطالبات باغداران پسته کرمان و پیگیری مشکلات این بخش تأکید کرد.

مشکلات باغداران پسته کرمان پیگیری و برای رفع آنها اقدام شود/ از ظرفیت‌های موجود برای تقویت تولید پسته استفاده شود

به گزارش خانه ملت، محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس، به همراه شهباز حسن‌پور، نماینده مردم کرمان و برومندی، معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، از باغات پسته کرمان بازدید کردند.

در این بازدید میدانی، روند تولید پسته و مسائل و مشکلات باغداران مورد بررسی قرار گرفت و باغداران نیز مطالبات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان این بازدید بر ضرورت توجه جدی به مسائل باغداران و پیگیری مطالبات آنان تأکید کرد و خواستار رفع موانع و مشکلات موجود در مسیر تولید شد.

عسکری همچنین بر ضرورت حمایت از بخش کشاورزی و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تقویت تولید پسته و حل مشکلات باغداران تأکید کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار