به گزارش خبرنگار اعزامی خانه ملت به عراق، دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز(چهارشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۵) در رأس هیأتی پارلمانی به عراق سفر کرده بود، در بدو ورود خود به فرودگاه بینالمللی بغداد در محل شهادت شهید سرلشکر سلیمانی و ابومهدی المهندس گفت: من از اینجا یعنی محل ترور و شهادت دو ابرمرد تاریخ دو کشور ایران و عراق، سفرم را آغاز می کنم. این نقطه نمادی مهمی در تاریخ منطقه و نشانه ای اشتراکات دو ملت است، جایی که خون ۲ قهرمان از ایران و عراق در کنار هم ریخته شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه اینجا نماد تقابل جبهه حق و باطل است و جایی است که دولت تروریست آمریکا به عنوان کانون اصلی جبهه باطل، زمانی که دید نمی تواند جلوی تقویت و گسترش جبهه مقاومت را بگیرد، دو تن از مردان بزرگ جبهه حق را ترور کرد، اظهار داشت: البته آنها افرادی بودند که عراق و ایران و کل منطقه را از شرارت های داعش نجات دادند، داعشی که به اعتراف رئیس جمهور فعلی آمریکا، دست ساز دولت ایالات متحده بود. اما آیا این ترور، جلوی قدرت و نفوذ مقاومت را گرفت؟ کافی است نگاهی به وضعیت منطقه بیاندازید تا مشخص شود چه کسی در حال پیروزی است؟
وی در ادامه با یادآوری اینکه همگان در جنگ رمضان، قدرت مقاومت ایران را درک کردند، بیان داشت: مقاومت در عراق هم یکی از عناصر قدرت این کشور است. با گذشت سال ها، گفتمان مقاومت از مرزهای ایران و عراق و منطقه فراتر رفته و جهانی شده است. امروز واقعیت کثیف صهیونیست ها برای ملت های جهان آشکار شده و اسرائیل به عنوان دشمن بشریت شناخته می شود.
دکتر قالیباف همچنین با بیان اینکه پس از جنگ رمضان شاهد تحول در نظم امنیتی منطقه هستیم، عنوان کرد: در نظم جدید منطقه، دخالت بیگانگان و بازیگران فرامنطقه ای در معادلات منطقه به سرعت در حال کاهش است. نیروهای آمریکایی دنبال برنامه خروج آبرومندانه از منطقه هستند و رژیم صهیونیستی دیگر آینده ای در منطقه ما ندارد و خیال نهر تا بحر را حتی در رویاهایش نیز نخواهد دید.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: من در این مکان خطاب به این دو شهید عرض می کنم: ابومهدی و حاج قاسم عزیز! ببینید ثمره مجاهدت و خون پربرکتتان را. بدانید که ما و همه باورمندان به مکتب شما در ایران و عراق، تا به نتیجه رساندن ارمانهای شما از پانخواهیم نشست و آماده ایم جان و مال و آبروی خود را فدای این مسیر مقدس کنیم.
وی همچنین با بیان اینکه سفر امروز هیأت پارلمانی به عراق را در راستای تقویت نظم جدید در منطقه و سرعت بخشیدن به تقویت همکاری های بین همه کشورهای منطقه بدون دخالت خارجی توصیف کرد و افزود: من در بحبوحه جنگ نیز چندین بار به صورت علنی تصریح کردم که کشورهای اسلامی منطقه باید دنبال تعاملات و روابط امنیتی عمیق باشند که با همکاری های اقتصادی پایدار شود و جمهوری اسلامی ایران برای این امر آماده است. روشن است نزدیکی های فرهنگی و مذهبی بین دو ملت ایران و عراق، فرصتی متمایز برای پیگیری این مساله را ایجاد می کند که میبایست سفر به بغداد را اولویت قرار می دادیم.
دکتر قالیباف همچنین با اعلام اینکه در جریان این سفر با مسئولان دولت و مجلس عراق، چهره های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دیدار و گفتگو خواهد داشت، گفت: همچنین به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم اربعین تدفین امام شهید انقلاب اسلامی ایران شرکت و پیام تشکر ایشان و مردم ایران را از تشییع باشکوه این مرجع تقلید بزرگ جهان تشیع به ملت و مسئولان عراق ابلاغ خواهم کرد.
وی همچنین پیوند دو ملت ایران و عراق را پیوندی تاریخی، ریشه دار و ناگسستنی خواند و افزود: همسایگی ما بر پایه برادری، محبت به اهل بیت(ع)، مقاومت در برابر دخالت بیگانگان و باور به سرنوشت مشترک دو کشور بنا شده و این گذشته درسآموز، راهنمای آینده خواهد بود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح کرد: انشاءالله در این سفر گام های بلندی برای تحکیم امنیت درونزا و مشترک و رفاه دو ملت برخواهیم داشت. قوت ما در برادری ما است. اخوتنا قوتنا.
به گزارش خانه ملت، محمدتقی نقدعلی رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عراق، مهدی فلاح نایب رئیس و شهین جهانگیری عضو این گروه و همچنین سارا فلاحی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، رئیس قوه مقننه را در این سفر همراهی می کنند./
پایان پیام

نظر شما