نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، از پیگیری‌های خود برای توسعه زیرساخت‌های روستایی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و اجرای مصوبات حوزه راهداری خبر داد و گفت:حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری استان از اولویت‌های مجلس است.

عظیمی راد از مجتمع تجاری آسیب‌دیده قائم مشهد بازدید کرد/ حمایت ۱۳۰۰ میلیارد ریالی از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد

احسان عظیمی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با تاکید بر اینکه اقدامات متعددی در حوزه عمران روستاها، توسعه فناوری و راهداری کلان‌شهر مشهد و شهرستان کلات در حال پیگیری است، گفت: عملیات آسفالت روستای لک لک از دهستان تبادکان و روستای نقاب از دهستان درزاب بخش مرکزی شهرستان مشهد در حال انجام است، ضمن قدردانی از دهیاران، اعضای شوراها و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، این اقدام را به مردم این روستاها تبریک می‌گویم.

مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از مجتمع تجاری قائم واقع در میدان ۱۷ شهریور مشهد، که پیش‌تر در آتش سوخته بود، افزود: پیگیری این حادثه تا حصول نتیجه نهایی ادامه دارد. این بازدید با حضور رئیس اتاق اصناف مشهد انجام شد.

پیگیری ساخت بیمارستان رضا در مشهد

وی با اشاره به جلسه مجمع نمایندگان مشهد با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: مساله تعیین تکلیف ساخت بیمارستان رضا در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم خبرهای خوبی در این راستا برای مردم منطقه داشته باشیم.

حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان

عظیمی‌راد درباره افتتاح مرکز نوآوری گرین وب در دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری استان از اولویت‌های مجلس است.

عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با تاکید بر اینکه این حمایت‌ها شامل تخصیص ۱۳۰۰ میلیارد ریال برای پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد و استان خواهد بود، یادآور شد: شرکت‌های دیگر متقاضی نیز از حمایت مالی بین ۶۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال بهره‌مند خواهند شد.

عظیمی راد از مجتمع تجاری آسیب‌دیده قائم مشهد بازدید کرد/ حمایت ۱۳۰۰ میلیارد ریالی از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد

نماینده مردم مشهد و کلات در ادامه با اشاره به نشست خود با مدیرکل راهداری خراسان رضوی، معاونان ایشان، رئیس اداره راهداری مشهد و فرماندار کلات، گفت: در این جلسه میزان اجرای مصوبات اخذشده از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور بررسی شد؛ بر اساس این مصوبات، مناقصه ۱۰۰۰ میلیارد ریالی برای عملیات روکش و آسفالت محورهای روستایی کارده، کنه‌بیست، جنگ، خرکت، سیج و محور قدیم مشهد–قوچان برگزار خواهد شد. همچنین مقرر شد ۸ دستگاه ماشین‌آلات به راهداری مشهد و ۵ دستگاه ماشین‌آلات به راهداری شهرستان کلات اختصاص یابد.

عظیمی راد از مجتمع تجاری آسیب‌دیده قائم مشهد بازدید کرد/ حمایت ۱۳۰۰ میلیارد ریالی از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مشهد

وی در ادامه اظهارد اشت: راه‌های روستایی شهرستان کلات با اولویت روستاهای چرم‌کهنه، حمام قلعه‌گرو و قله‌زو روکش خواهد شد و ماشین‌آلات کمکی جهت زیرسازی و آسفالت راه روستایی سرجنگل در اختیار راهداری کلات قرار می‌گیرد. عملیات اجرایی زیرسازی و آسفالت راه روستایی کلاته قاضی نیز به زودی آغاز خواهد شد.

عظیمی‌راد با تاکید بر اینکه روند توسعه و تحول در روستاهای مشهد و کلات با جدیت ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: پیگیری اجرای مصوبات و تکمیل پروژه‌های عمرانی و راهداری در دستور کار قرار دارد و این اقدامات با هدف ارتقای کیفیت زندگی مردم و توسعه متوازن مناطق شهری و روستایی دنبال می‌شود./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار