نماینده مردم دیر،کنگان،جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی بر حمایت و پیگیری مطالبات بهزیستی چهار شهرستان جنوبی در سطح ملی و تعامل با فرمانداران تأکید کرد.

شهرستان های جنوبی بوشهر نیازمند نگاه ویژه سازمان بهزیستی است

به گزارش خانه ملت؛ موسی احمدی در نشست هم‌اندیشی مسئولان بهزیستی استان بوشهر با تأکید بر اهمیت مأموریت بهزیستی گفت: کار در سازمان بهزیستی با دشواری‌های فراوان همراه است اما قطعاً پاداش معنوی آن نزد خداوند محفوظ خواهد بود و در این راستا در حوزه قانون‌گذاری و بودجه‌ریزی نیز آمادگی داریم تا از طریق تعاملات سازنده، موانع و مشکلات موجود را پیگیری کنیم.

نماینده مردم دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم اختصاص اعتبارات منطقه ویژه صرفاً به چهار شهرستان جنوبی تأکید کرد و خواستار نگاه ویژه سازمان بهزیستی به این مناطق شد.

احمدی ضمن ابراز خرسندی از این نشست، بر حمایت و پیگیری مطالبات بهزیستی چهار شهرستان جنوبی در سطح ملی و تعامل با فرمانداران تأکید کرد./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار