رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت:نظام شناور مدیریت شده ارزی، بهترین نظام ارزی برای اقتصاد ایران قلمداد می شود و این نظام باید در شرایط فعلی نیز مبنای کار قرار گیرد.

شمس الدین حسینی

سید شمس‌الدین حسینی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، درباره بازار ارز در شرایط بعد از جنگ تحمیلی 12 روزه، بیان کرد: ما باید در این بخش و مقطع نیز، با پرهیز از نگاه‌های سلیقه‌ای و تاکید بر اصول علمی در تعیین سیاست‌های ارزی امور را پیگیری کنیم.به واقع یک نظام ارزی مستحکم و کارآمد، نظامی است که متعادل عمل کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به‌عبارت دیگر، یک سیاست ارزی مناسب آن است که به کسری مزمن نیانجامد. کما اینکه یک سیاست ارزی مناسب آن است که منجر به تخلیه مزمن ذخایر ارزی نشود.

وی افزود:همچنین سیاست ارزی کارآمد این است که صادرات را تقویت و واردات را هدفمند کند.

حسینی ادامه داد:اگر این ملاحظات را کنار هم بگذاریم و شرایط خاص اقتصاد ایران را در نظر بگیریم و البته به قوانین در این بخش توجه داشته باشیم کماکان تاکید بنده بر این است که نظام شناور مدیریت شده ارزی، بهترین نظام برای اقتصاد ایران قلمداد می شود و این نظام باید در شرایط فعلی نیز مبنای کار قرار گیرد.

وی بیان کرد: این نظام به واقع امکان استفاده هدفمند از ذخایر ارزی برای حمایت از تولید و صادرات را فراهم می‌کند./

پایان پیام

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار