به گزارش خبرنگار خانه ملت، نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با حضور نمایندگانی از شرکت پخش و پالایش فرآوردههای نفتی، دیوان محاسبات کشور، انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان شهرداریها و دهیاریها، بنیاد مسکن، نوسازی مدارس، بسیج سازندگی، انجمن قیر و با هدف بررسی آخرین وضعیت تأمین و توزیع قیر در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برگزار شد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در این نشست تأکید کرد: بر اساس حکم بودجه سال ۱۴۰۳، فرآیند توزیع وکیوم باتوم، که ماده اولیه تولید قیر است، باید از فروردینماه آغاز میشد. قیمت این ماده نیز بر مبنای ۵۰ درصد نرخ بورس تعیین شده که حدودحدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن میشود.
وی با اشاره به اهمیت تحویل بهموقع قیر به دستگاههای اجرایی افزود: شرکت ملی فراورده های نفتی باید به همراه سایر دستگاهها مرتبط و با حضور یکی از نمایندگان عضو کمیسیون موضوع مذکور را پیگیری کنند تا میزان قیر تعیین شده به دستگاه ها توزیع شود، هم اکنون که در روزهای پایانی اسفند ماه سال 1403 قرار داریم این حکم قانونی باید به صورت کامل اجرایی میشد در حالی که تنها یک ششم آن محقق شده است. حال با تلاش کنیم حداکثر تا شهریورماه دو میلیون تن قیر تأمین و توزیع شود. برای این منظور، لازم است دستگاههای اجرایی هر ماه حداقل سه همت قیر دریافت کنند تا در روند اجرای پروژهها تأخیر ایجاد نشود.
رئیس کمیسیون عمران مجلس همچنین هشدار داد: از سوی دیگر دستگاهی که در جذب و مصرف قیر عملکرد مناسبی نداشته باشد، باید به مجلس گزارش شوند تا با آنها بر خورد شده و سهم آن دستگاه در سال آینده کاهش پیدا کند. بنابراین، لازم است تمام دستگاهها بر اساس ابلاغیهها و بخشنامههای صادرشده، نسبت به جذب و مصرف بهینه قیر اقدام کنند./
پایان پیام