عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: فرمان عفو مقام معظم رهبری برای بازداشت شدگان حوادث اخیر فرصتی دوباره برای دولت،مردم و نظام است که ضمن محکم کردن میثاق خود با آرمان ها و اهداف انقلاب نواقص گذشته را اصلاح کنند.

فرمان عفو رهبری معظم انقلاب  فرصتی دوباره برای اصلاح نواقص گذشته است

سید محمدرضا میرتاج الدینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به فرمان عفو رهبری برای معترضان حوادث اخیر اظهار داشت: این فرمان فرصتی دوباره برای دولت، مردم و نظام است که ضمن محکم کردن میثاق خود با آرمان ها و اهداف انقلاب، نواقص گذشته را اصلاح کنند.

وی افزود: باید همه آنانی که با فرمان مقام معظم رهبری به دامن انقلاب باز گشتند صف خود را با کسانی که به دنبال تجزیه کشور و ایجاد نا امنی و آشوب و البته ایجاد فرصت برای بدخواهان نظام هستند جدا کنند و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید کردند کسانی که اعتراض دارند با کسانی که به دنبال آشوب و اختلاف و تجزیه هستند متفاوت است این افراد نباید فریب دشمن را بخورند.

نماینده تبریز با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22بهمن گفت: این حضور نشان دهنده اعتقاد مردم به نظام با وجود همه کاستی هاست و پس از این حضور وظیفه کارگزاران سنگین تر شده است که به مطالبات مردم توجه کنند و به مشکلات رسیدگی جدی نمایند و بر همه واجب است که این مسیر  را برای پیشرفت کشور و مردم هموار کنند تا دشمنان اجازه سوء استفاده به خود ندهند همانطور که برخی اتفاقات در 3ماه گذشته با نقش آفرینی  دشمن باعث شد مشکلاتی برای معیشت و کسب مردم ایجاد شود./

پایان پیام.

برچسب‌ها

آخرین اخبار