شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۳۴۳٬۳۴۸

نماینده مردم طالقان، نظرآباد، ساوجبلاغ و چهارباغ در مجلس بر تامین زیرساخت ها و تجهیزات لازم در موسسه تحقیقات و اکسن و سرم سازی رازی با هدف ارایه خدمات بهتر به مردم تاکید کرد.

زیر ساخت های موسسه تحقیقاتی رازی تقویت شود

به گزارش  خبرگزاری خانه ملت ،علی حدادی در بازدید از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی افزود: این موسسه ظرفیت مناسبی در کشور برای تحقیقات و بخش پیشگیری از بیماری ها به شمارمی رود که باید تجهیزات آن به روزرسانی شود.

 نماینده  مردم ساوجبلاغ و نظرآباد و طالقان  در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی باید در تقویت و حمایت از موسسه سرم سازی رازی اهتمام لازم را داشته باشند.

حدادی بیان داشت: دربخش منابع انسانی نیز باید رایزنی ها درامور استخدامی کشور با هدف تامین منابع انسانی لازم انجام شود.

وی هر نوع کوتاهی در تقویت بخش های مختلف موسسه سرم سازی رازی را آسیب جدی در امور دام ،طیور و پیشگیری از بیماری ها خواند و از مسوولان درسطح ملی از جمله معاون علمی و فناوری رییس جمهوری خواست تمهیدات لازم را برای توسعه و تامین نیازهای این موسسه داشته باشد.

وی یادآور شد: امنیت غذا و دارو از اولویت های امروز کشور به شمارمی رود بنابراین موسساتی که دراین زمینه تلاش دارند باید مورد حمایت ویژه باشند./

پایان پیام

برچسب‌ها