رئیس فراکیسون حمایت از محور مقاومت و آزادسازی سازی قدس مجلس تاکید کرد:فراکسیون علت تاخیر بازگشت شهید ایرلو از یمن به داخل کشور جهت ادامه درمان را خواهد کرد.

رئیس فراکسیون محور مقاومت و آزادسازی قدس شریف شهادت حاج حسن ایرلو را تسلیت گفت

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، احمدحسین فلاحی طی پیامی شهادت  جانباز سرافراز دفاع مقدس و سردار فداکار جبهه مقاومت ایران اسلامی، حاج حسن ایرلو را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت جانباز سرافراز دفاع مقدس و سردار فداکار جبهه مقاومت ایران اسلامی، حاج حسن ایرلو را خدمت خانواده محترم آن شهید، مقام معظم رهبری و دلداگان محور مقاومت ؛ و مردم شهیدپرور ایران تبریک و تسلیت عرض می کنم.
بدون تردید تلاش های این شهید برای همیشه در حافظه مردم مقاوم ایران و ملت مظلوم یمن به یادگار خواهد ماند. خداوند متعال ایشان را با سید و سالار شهیدان محشور گرداند و به خانواده محترم شان صبر جزیل عنایت فرماید.
دیپلماسی جهادی این شهید بزرگوار، سرلوحه برای تمام مسئولین نظام اسلامی الگو خواهد بود.
فراکیسون محور مقاومت و آزاد سازی قدس شریف ؛ علت  تاخیر بازگشت ایشان جهت ادامه درمان به کشور را دنبال خواهد کرد.

احمد حسین فلاحی 
رئیس فراکیسون حمایت از محور مقاومت و آزادی سازی قدس

برچسب‌ها

آخرین اخبار