شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۳۲۹٬۸۱۳

حسنوند شایعات مطرح شده در فضای مجازی مبنی بر اینکه مشکل ایجاد شده برای کارت‌های سوخت مربوط به گرانی احتمالی حامل‌های سوخت است را تکذیب کرد.

رئیس کمیسیون انرژی گرانی احتمالی بنزین را تکذیب کرد

فریدون حسنوند در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره مشکلات ایجاد مشکل در استفاده از کارت‌های سوخت خودروها، گفت: عملیات هدفمندی بر روی جایگاه‌های سوخت انجام شده است که مسئولان مربوطه در حال رفع مشکل هستند.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پس از بررسی‌های لازم ازسوی مسئولان مربوطه اطلاع‌رسانی دقیق درباره اتفاق رخ داده انجام خواهد شد، افزود: برخی شایعات در فضای مجازی درباره اینکه مشکل ایجاد مربوط به گرانی احتمالی حامل‌های سوخت است، مطرح شده که این موضوع کذب محض است و تکذیب می‌شود.

حسنوند بیان کرد: مشکل اکثر پمپ‌ بنزین‌ها رفع شده است و در ساعات آینده نیز مشکل به کلی برطرف می‌شود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اعلام اینکه بنده نیز به عنوان رئیس کمیسیون پیگیری‌های درباره اتفاق امروز داشته و جلساتی نیز با مسئولان وزارت نفت و پالایش پخش برگزار کرده‌ام، گفت: رئیس مجلس نیز پیگیر اتفاق رخ داده است و به کمیسیون دستور پیگیری این موضوع را داده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار