نماینده مردم بروجن در مجلس با بیان اینکه شرط اصلی دستیابی به توسعه‌ برنامه‌محوری است،گفت: چهارمحال و بختیاری در بخش تامین آب پایدار برای مردم استان حداقل ۴۰ سال عقب است.

شرط اصلی دستیابی به توسعه‌ برنامه‌محوری است

 به گزارش خبرگزاری خانه ملت،حجت الاسلام امیرقلی جعفری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرکرد: چهارمحال و بختیاری همانند سایر استان‌های کشور برای رسیدن به رشد و توسعه و کاهش نرخ بالای بیکاری به وحدت، همدلی، یک‌صدایی و اتحاد بین مردم، مسوولان، نخبگان و قشرهای مختلف نیاز دارد.

نماینده مردم بروجن در مجلس شوارای اسلامی، شرط اصلی دستیابی به شاخص‌های توسعه‌ای را برنامه‌محوری و گذشتن از منافع فردی دانست و اظهار داشت: در این راستا باید برنامه‌های مرتبط با توسعه چهارمحال و بختیاری در بخش‌های مخلتف و حداقل با افق سال ۱۴۲۰ تهیه، تدوین و اجرایی شود.

وی گفت: چهارمحال و بختیاری در بخش تامین آب پایدار برای مردم استان حداقل ۴۰ سال عقب است و اگر در گذشته بر مبنای برنامه‌محوری حرکت شده بود، اکنون ۹۵ درصد دشت‌های این استان ممنوعه بحرانی و ممنوعه نبود.

امام جمعه موقت شهرکرد تاکید کرد: ‌به‌علت همین بی‌برنامگی‌ها در گذشته، چهارمحال و بختیاری اکنون نه تنها آب آشامیدنی، بلکه آب برای صنعت و کشاورزی هم ندارد.

وی افزود: به‌علت نبود برنامه‌های توسعه‌ای درازمدت، سطح گلخانه‌های این استان تا پایان سال گذشته تنها ۳۵ هکتار بوده است.

جعفری تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی برای تشکیل سریع‌تر کابینه دولت سیزدهم بیشترین تلاش و همکاری را داشت و به تمامی افراد پیشنهادی به‌جز یک وزیر رای اعتماد بالا داد.

وی یادآور شد: با این حال همچنان برخی معاونت‌های وزارتخانه‌ها، مدیریت‌های رده دوم و میانی خالی است و نباید فرصت‌ها را از دست بدهیم.

خطیب موقت نماز جمعه شهرکرد گفت: امید مردم در گذشته به‌علت برخی بی‌کفایت‌ها، بی‌درایتی‌ها و سوءمدیریت دچار خدشه شده بود اما براساس دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی باید امید به مردم بازگردانده شود و در همین راستا، مردم انتظار دارند تا دولت سیزدهم،مسوولان را سریع‌تر مشخص و اقدامات مطلوبی در این بخش انجام دهد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار