نایب رئیس مجلس با بیان اینکه بیش از 900 نفر از مردم شرق استان گلستان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا در بیمارستان‌ها بستری هستند، خواستار ورود سریع وزارت بهداشت به این موضوع شد.

بیش از 900 نفر از مردم شرق استان گلستان در بیمارستان بستری هستند/ وزارت بهداشت به این موضوع ورود پیدا کند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علی نیک زادثمرین در نشست علنی امروز( دوشنبه 28 تیرماه) مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی از نمایندگان استان گلستان به این نکته اشاره کرده‌اند که بیش از 900 نفر از مردم شرق این استان به علت شیوع کرونا در بیمارستان بستری هستند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به موهبتی؛ معاون پارلمانی وزارت بهداشت تصریح کرد: به شما و وزیر بهداشت تأکید می‌کنم که به این موضوع با شدت و قدرت ورود پیدا کنید تا در استان گلستان با مشکل دچار نشویم./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار