نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس بابیان اینکه جلوگیری از سیلاب های فصلی نیازمند اقدامات اساسی است، گفت: احداث پل زیر گذر شش متری در محور خوی- ایواوغلی ضروری است.

جلوگیری از سیلاب‌های فصلی نیازمند اقدامات اساسی است

به گزارش  خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، عادل نجف زاده، نماینده مردم خوی و چایپاره، رئیس کمیته حمل و نقل مجلس، رضایی رئیس و اعضای کمیسیون عمران مجلس و حسن نیا معاون وزرات راه و شهرسازی و مسئولان استانی و شهرستان از روستای گوهران  بازدید کردند.

نماینده مردم  خوی و چایپاره در  مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای جلوگیری از سیلاب های فصلی و حل مشکلات اهالی  در این خصوص، پل جدید توسط اداره کل  راهداری و حمل و نقل جاده ای احداث گردد.

 وی ادامه داد: پل زیر گذر شش متری در محور خوی- ایواوغلی و مقابل روستای ویشلق علیا احداث گردد و این در حالی که  با تکمیل آسفالت باقیمانده محور خوی- ایواوغلی به طول ۴٫۵ کیلومتر، این محور تا پایان امسال به بهره برداری برسد.

 نجف زاده افزود:در پایان از سه راهی ایواوغلی بازدید به عمل آمده و از نزدیک در جریان طرح ساماندهی سه راهی که در حال انجام مناقصه و پیمان سپاری است قرار گرفتند، تا با انتخاب پیمانکار در اسرع وقت عملیات اجرایی شروع شود.

 وی ادامه داد:در این بازدید و طی گفت ئوگو با اعضا شورا و شهردار ایواوغلی مقرر گردید؛ برای احداث پل روگذر بر روی رودخانه قطور و توسعه محدوده شهر در خصوص تخصیص مبلغ صد میلیارد ریال از محل ماده ۵۸ اقدام مقتضی انجام گیرد.

نماینده  نماینده مردم  خوی و چایپاره در  مجلس  با بیان اینکه  تکمیل و بهره برداری از محور خوی ایواوغلی تا پایان امسال  در دستورکار است یادآورشد:احداث پل جدید در روستای گوهران  در  اولویت  است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار