رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: حضور عربستان و هر کشور دیگری در مذاکرات هسته ای غیرقابل قبول است چرا که پرونده مذاکرات هسته ای ایران و برجام بسته شده است.

حضور عربستان و هر کشور دیگری در مذاکرات هسته ای غیرقابل قبول است

عباس گلرو  در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت اظهار کرد: ما از گسترش روابط با همسایگان خود استقبال می کنیم اما این که آنها بخواهند در مذاکرات هسته ای نقش آفرینی کنند، برای ما غیر قابل قبول است.

وی افزود: مذاکرات برجامی تمام شده و الان زمان عمل به تعهدات است ما نقش آفرینی هیچ کشوری را در مذاکرات نمی پذیریم.

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: خوب و بد برجام پایان یافته و بازگشت به مذاکرات برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست و کشور های دیگر خارج از 1+5 نیز حقی برای دخالت در این موضوع ندارند.

به گزارش خانه ملت، پیش تر دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در اظهاراتی  زیاده خواهانه مدعی شده  بود  هر گونه مذاکرات با ایران بر سر توافق هسته ای باید با نظر کشورهای حاشیه خلیج فارس  باشد. چراکه هیچ توافقی در مورد امنیت منطقه بدون در نظر گرفتن نظر همه کشورها امکان پذیر نیست و ما رهبران اصلی در این زمینه هستیم.

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار