نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم از بخش‌های مختلف بیمارستان حضرت زهرا (س) واقع در منطقه محروم زینبیه اصفهان بازدید کرد.

بازدید سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس از بیمارستان حضرت زهرا (س) در منطقه محروم زینبیه اصفهان

به گزارش خبرگزاری خانه ملت ، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم اصفهان در مجلس یازدهم صبح امروز( یک‌شنبه 20 مهر ماه ) از بخش‌های مختلف بیمارستان حضرت زهرا (س) واقع در منطقه محروم زینبیه اصفهان بازدید کرده و از نزدیک با پزشکان، کادر پرستاری این مرکز گفتگو و در جریان مشکلات آنها قرار گرفت.

بازدید زهرا شیخی از بیمارستان حضرت زهرا (ص) اصفهان

زهرا شیخی در تشریح بازدید امروز خود از بیمارستان حضرت زهرا (س) اصفهان، گفت: این بیمارستان تنها مرکز درمانی منطقه محروم زینبیه اصفهان است و علی رغم اینکه اسماً بیمارستان کرونایی نیست اما بیماران مبتلا به کرونا را بدون امکانات بستری کرده‌ است. بخش‌های دیگر این مرکز درمانی نیز در حالی شلوغ و مملو از بیمار است که امکانات کافی برای ارائه خدمات به بیماران ندارند. حداقل کاری که در این شرایط می‌توانستیم انجام دهیم بازدید از این مراکز، گفت و گو و شنیدن مشکلات کادر درمانی و عرض خدا قوت به این عزیزان زحمت‌کش بود.

بازدید زهرا شیخی از بیمارستان حضرت زهرا (ص) اصفهان

سخنگوی کمیسیون بهداشت ودرمان، با اشاره به اینکه بیمارستان حضرت زهرا (س) علی رغم فضای فیزیکی بسیار محدود، در شرایط عادی به بیش از 1400 بیمار مختلف درمانگاهی، اورژانسی، سرپایی و بستری خدمات ارائه می‌دهد، افزود: با توجه به اینکه تعداد مراجعه بیماران در ایام شیوع کرونا، کاهش پیدا کرده اما این بیمارستان با حداقل امکانات پا به پای بزرگ‌ترین بیمارستان اصفهان ارائه خدمات می‌کند که نشان دهنده تلاش، ایثار و فداکاری کادر درمانی است.

وی با تاکید بر اینکه باید قدردان تلاش‌های کادردرمانی بیمارستان حضرت زهرا(س) زینبیه باشیم چرا که در سخت‌ترین شرایط با کمبود‌های فراوان در مناطق محروم به اقشار مختلف خدمت رسانی می‌کنند، تصریح کرد: اتباع خارجی بسیاری در منطقه زینبیه اصفهان حضور دارند و این بیمارستان بدون هیچ تبعیضی به همه افراد نیازمند خدمات ارائه می‌کند.

بازدید زهرا شیخی از بیمارستان حضرت زهرا (ص) اصفهان

نماینده مردم اصفهان در مجلس با اشاره به گلایه‌های کادر درمانی، خاطرنشان کرد: کادر درمانی و پرستان بیمارستان حضرت زهرا (س) در خصوص وضعیت پرداختی مطالباتشان و همچنین وضعیت استخدامی گلایه هایی را مطرح کردند، برخی از آنها بیش 15 سال است که در این بیمارستان مشغول خدمت به مردم بودند اما نسبت به آینده شغلی خود دل‌نگران بودند که حتما باید به وضعیت آنها رسیدگی شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار