سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بابیان اینکه معلمان تمام کتاب درسی را حضوری و یا مجازی تدریس کرده‌اند، گفت: نیازی به در نظر گرفتن پیش نیاز برای سال تحصیلی آینده در همه مقاطع نیست.

معلمان اکثرمطالب درسی را حضوری و باقیمانده را هم مجازی تدریس کرده‌اند

سیدحمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانش آموزان، اظهار کرد: در این خصوص چندین روش پیش روی ماست که بهترین آن واگذاری نحوه برگزاری آزمون و امتحان پایان سال به خود معلمان و مدرسه است.

نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: پیش از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، حدود 80 درصد کتاب درسی توسط معلمان تدریس شده و پس از شروع تعطیلات نیز تدریس و ارتباط معلمان با دانش آموزان قطع نشده است.

نماینده مردم گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی با رد این موضوع که عنوان می‌شود بیشتر معلمان نتوانستند همه سرفصل کتب درسی را تدریس کنند، افزود: مگر اینکه آموزش غیرحضوری را به رسمیت نشناسیم درحالیکه کاملا آموزش غیرحضوری که امروز در فضای مجازی به صورت شبانه روزی و با تلاش مضاعف معلمان آموزش صورت می‌پذیرد، کاملا رسمی است  و حتی وقت بیشتر هم از تدریس کننده و دانش آموز می‌گیرد.

ضرورتی ندارد همه دروس برای سال تحصیلی آینده احتیاج به پیش نیاز داشته باشد

وی با بیان اینکه برآورد می‌شود، اکثر معلمان تمام کتاب درسی را به شاگردان خود تدریس کرده‌ باشند؛ اضافه کرد: بنا بر این فرض، ضرورتی ندارد که همه دروس برای سال تحصیلی آینده احتیاج به پشنیاز داشته باشد.

برخی از دروس نیاز به برگزاری امتحان و آزمون حضوری ندارند

میرزاده یادآور شد: حتی در برخی از دروس نیاز به برگزاری امتحان و آزمون حضوری نیست و می‌توان با اعتماد به شناخت معلم از دانش آموز، نمرات کلاس درسی و آزمون غیر حضوری، نمره دانش آموز را برای پایان سال ثبت کرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: البته امتحانات نهایی باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شود و معتقدم می‌توانیم با در نظر گرفتن این تمهیدات سال تحصیلی 98-99 را پشت سر بگذاریم و چیزی از آن را به سال تحصیلی آینده حواله نکنیم. لذا کمیسیون آموزش سناریوهای پیش رو را در هفته آینده بررسی و نتیجه آن را به آموزش و پرورش اعلام خواهد کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها