به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، حمیدرضا فولادگر در نشست علنی امروز (سه شنبه، 19 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری 7 جلسه کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی با دستورکار بررسی آثار اقتصادی کرونا و راهکارهای جهش تولید، گفت: کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی طی هفته های گذشته جلسات متعددی را به صورت مجازی و با همکاری فناوری اطلاعات مجلس برگزار کرده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: در پی ابلاغ اولویت های جهش تولید از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی راهکارهای تحقق شعار سال و کاهش تبعات اقتصادی کرونا را با حضور نمایندگان بخش خصوصی، وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، اقتصاد و دارایی و ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و اتاق بازرگانی و اصناف بررسی کرد.
وی با گلایه از بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه خواستار همکاری بیشتر این سازمان ها شد.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه راهکار برون رفت از رکود ناشی از کرونا، جهش تولید است، اظهار کرد: کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی به تشریح وضعیت اقتصادی کشور در شرایط کنونی پرداخت و سه شرایط خوش بینانه، واقع بینانه و بدبینانه را برای آینده در نظر گرفت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید آثار اقتصادی کرونا را همراه با راهکارهای تحقق جهش تولید مورد بررسی قرار داد، اضافه کرد: دولت باید با در نظر گرفتن بسته های ویژه در حوزه بانکی، مالیاتی، عوارض و ... به کمک اقشار آسیب دیده و کسب وکارها بشتابد.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس ادامه داد: برای تحقق جهش تولید در مرحله نخست باید تعریف واحدی از این مهم انجام گیرد که براساس بررسی های صورت گرفته جهش تولید را می توان رشد پرشتاب اقتصادی و استفاده از حداکثر ظرفیت های موجود دانست.
فولادگر تصریح کرد: شناسایی ظرفیت های نرم افزاری مانند نیروی انسانی متخصص، قوانین و ... و ظرفیت سخت افزاری مانند امکانات و تجهیزات مرحله دوم جهش تولید است.
وی گفت: تاکنون الزامات جهش تولید در حوزه های صنعت، معدن، کشاورزی، نفت و گاز، انرژی، حمل و نقل، توسعه روستایی، گردشگری و فناوری اطلاعات، آسیب شناسی شده است./
پایان پیام