به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، حبیب اله دهمرده در نشست علنی نوبت عصر امروز (دوشنبه 4 شهریور) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی ضمن تشکر از اقدامات نیروهای مسلح و رئیس قوه قضائیه در برخورد با حرام خواران گفت: آقای رئیسی، حتما برخورد با مفسدین دانه درشت را در دستور کار قرار دهید، زیرا این خواسته مردم است.
نماینده مردم زابل، زهک و نیمروز در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس جمهور گفت: قول هایی به مردم سیستان و بلوچستان در زمینه خشکسالی، سیل، ریزگردها، گازرسانی، تقسیم استان، انتقال آب از دریای عمان و حقابه رودخانه هیرمند داده اید، چرا تا این حد با تعلل اقدام می کنید.
وی افزود: مملکت بسیار گران اداره می شود و در اثر سوءمدیریت بسیاری از فرصت ها تبدیل به تهدید می شود، ریزگردهای سیستان و بلوچستان ناشی از سوءمدیریت است، متاسفانه برخی از مسئولان به گونه ای عمل می کنند تا مردم حاشیه نشین شوند./
پایان پیام