حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با بیان اینکه پرواز حجاج از فرودگاه همدان قطعی شد، گفت: با پیگیری های انجام شده توسط استاندار و مجمع نمایندگان مبنی بر برقراری پروازهای حجاج همدانی از فرودگاه همدان در تماس تلفنی با معاونت امور مجلس وزارت راه وشهرسازی این پروازها قطعی شد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، افزود: هفته آینده، جلسه هماهنگی برای حل مشکلات احتمالی با مسئولان وزارت راه وشهرسازی برگزار خواهد شد.
فرودگاه همدان باید به عنوان یکی از زیرساخت های توسعه و محورهای ارتباطی فعال شود
وی ادامه داد: فرودگاه بین المللی همدان ظرفیت انتقال حجاج استان همدان و استان های مجاور را در سفر حج دارد و باید برنامه ریزی کنیم که فرودگاه همدان به عنوان یکی از زیرساخت های توسعه و محورهای ارتباطی فعال شود.
رییس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس، تصریح کرد: با توجه به موقعیت گردشگری همدان باید زمینه به گونه ای فراهم شود که گردشگران داخلی وبین المللی منطبق بر سلیقه خود از خطوط هوایی، ریلی و جاده ای استفاده کنند و با پاسخ به نیاز مخاطبین بتوانیم در این حوزه نیز از ظرفیت های موجود بهره برداری کنیم./
پایان پیام