عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی می گوید:رفتار آلمان بهانه جویی است چراکه ماهان ایر در طول هفت سال جنگ و بحران سوریه که هیچ کشوری با سوریه رابطه نداشت؛به کشورهای اروپایی پرواز داشته است.

رفتار آلمان در لغو مجوز پروازهای ماهان ایر تحت فشار آمریکایی ها است

علاالدین بروجردی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت ضمن اشاره به موضوع  رفتار ضدایرانی دولت آلمان و لغو مجوز شرکت هواپیمایی ماهان ایر،گفت:ماهان ایر که در طول هفت سال گذشته  سوریه دچار جنگ و بحران بود و هیچ کشوری با سوریه رابطه نداشت به اروپا پرواز داشته است.

نماینده مردم بروجرد و اشتریان در مجلس شورای اسلامی افزود:اگر آلمان این ادعا را کرده است،باید همان زمان بحران سوریه این کار را می‌کرد و مجوز پرواز را لغو کرد.

بیشتر بخوانید:

 

استدلال وزیر خارجه المان درباره ماهان ایر منطقی نیست

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد گفته های وزیر خارجه آلمان واقع گرایانه نیست،تاکید کرد: آن زمان که کشورها هیچ ارتباطی با سوریه نداشته و سوریه در حال جنگ بود،ماهان ایر با این کشورها ارتباط داشته است، الان که در سوریه دوران آرامش خود را شروع می کند و کشورها دارند به سمت سوریه برمی گردند؛این استدلال به نظر نمی‌رسد که یک استدلال منطقی باشد.

عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه رفتار آلمان تحت فشار  بیشتر آمریکایی ها است،تصریح کرد:آمریکایی ها به آلمان فشار می‌آورند تا با شرکت های هواپیمایی ایرانی کار نکند؛فرودگاه به آن ها ندهند؛به فرودگاه فشار می‌آورند؛به افراد و شرکت‌هایی که سوخت می‌دهند فشار می‌آورند و شیطنت می‌کنند و این کار کاملاً غیرمنطقی است.

به گزارش خانه ملت؛بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت:لغو مجوز پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان ایر به آلمان اقدامی شتابزده، غیر قابل توجیه و مغایر روح حاکم بر روابط دیرینه دو کشور است.این رفتار حرکتی بی‌دلیل و احتمالا ناشی از القاء اطلاعات نادرست توسط دیگرانی است که از روند روابط بین دو کشور ناخشنودند.  

وی ابراز امیدواری کرد: دولت آلمان با  بررسی حقایق و بازنگری مجدد داده های اطلاعاتی خود نسبت به تجدید نظر بهنگام در این تصمیم ناصواب و نامطلوب که می‌تواند ارتباطات و رفت و آمدهای مردمی را تحت تاثیر قرار داده و بی شک خلاف مصالح و منافع روابط فی مابین است اقدام کند.

قاسمی افزود:بی‌تردید هیچ منطق و دلیلی نمی‌تواند توجیه‌گر این گونه رفتارهای یک سویه و مبتنی بر داده‌های غلط و موهوم باشد و مرور چگونگی همکاری‌های این شرکت با طرف‌های آلمانی خود گویای نبود هیچ‌گونه نقطه منفی در کارنامه این همکاری‌های متقابل است./

پایان پیام 

برچسب‌ها

آخرین اخبار