سید جواد حسینی کیا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره وضعیت بودجه پیشنهادی دولت در سال 98، گفت: متاسفانه بودجه پیشنهادی دولت برای سال 98 ،دردی از صنایع کوچک که نقش تاثیرگذاری در حوزه اشتغال دارد، دوا نمی کند،بنابراین باید بودجه 98 به نوعی تنظیم وتصویب شود که فرصتهای اشتغال بویژه درصنایع کوچک به نحو مطلوب ارتقا یابد.
توسعه صنایع کوچک نیازمند همکاری بانکها در ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت برای کاستن نرخ بیکاری وتوسعه اشتغال می بایست،عدد بودجه برای افزایش فرصتهای شغلی پایدار را افزایش دهد تصریح کرد: توسعه صنایع کوچک نیازمند همکاری بانکها در ارائه تسهیلات به سرمایه گذاران است تا چرخه تولید در صنایع کوچک مناسب تر از گذشته بچرخد تا بتوان همسو با تولید بهینه، نرخ اشتغال را نیز در کشور با کاهش روبرو کرد.
وی ادامه داد: بسیاری ازآسیب های اجتماعی در خلاء نبود فرصتهای اشتغال پایدار ایجاد می شود بنابراین دولت باید اهمیت این مهم را درک کنند ودر راستای توسعه اشتغال اهتمام بورزد زیرا با توسعه اشتغال بطور حتم بسیاری ازآسیب های اجتماعی در کشور با کاهش روبرو می شوند.
عضو هیئت رییس کمیسیون صنایع ومعادن مجلس یادآورشد: برای کاهش آسیب های اجتماعی در کشور الزامی است که فکر اساسی برای استفاده بهینه از فارغ التحصیلان در حوزه اشتغال کرد تا بتوان حوزه اشتغال را به سمت تخصصی شدن و حرفه ای شدن سوق داد.
پایان پیام