نماینده مردم تهران در مجلس بر ضرورت همکاری هماهنگ مسئولان محلی برای مدیریت معضل کشتار پرندگان مهاجر در فریدونکنار تاکید کرد و گفت: برای مدیریت بهتر این معضل باید پشتوانه نظامی و امنیتی وجود داشته باشد.

جلوگیری از کشتار پرندگان مهاجر در فریدونکنار مستلزم همکاری هماهنگ مسئولان محلی، امنیتی و نظامی

طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت از شکار غیرمجاز پرندگان مهاجر در فریدونکنار انتقاد کرد و گفت: بر اساس اظهارات یکی از کارشناسان محیط زیست در دهه 80 تلاش بسیاری برای جلوگیری از قاچاق و کشتار پرندگان مهاجر در فریدونکنار شده اما برای اینکه افراد هنوز در جریان تبعات این عمل قرار نگرفتند همچنان تداوم داشته و مدیریت نشده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: البته قیمت بالای فروش پرندگان مزید بر علت شده است به گونه ای که از این طریق روزانه حتی یک میلیون تومان هم به دست می آورند بنابراین مقابله با این افراد بسیار سخت و مشکل است.

جمع آوری هزار و 820 تور هوایی در فریدوکنار

وی ادامه داد: برای مدیریت این معضل دستگاه های انتظامی و بخش تامین امنیت منطقه در سال جاری ورود کردند؛ متاسفانه از تورهایی هوایی زیادی در فریدوکنار برای شکار پرندگان استفاده می شود که حتی یک پرنده کوچک نیز از شکار در امان نمی ماند که با ورود دستگاه های امنیتی هزار و 820 تور هوایی جمع آوری شده است.

لزوم همکاری هماهنگ مسئولان محلی برای جلوگیری از معضل کشتار پرندگان مهاجر در فریدونکنار

اگر تمامی مسئولان محلی تعامل و همکاری  مناسب را با هم داشتند این معضل به خوبی کنترل و مدیریت می شد

این نماینده مردم در مجلس دهم، بر لزوم همکاری هماهنگ مسئولان محلی برای مدیریت معضل کشتار پرندگان مهاجر در فریدونکنار تاکید کرد و گفت: بی شک اگر تمامی مسئولان محلی تعامل و همکاری  مناسب را با هم داشتند این معضل به خوبی کنترل و مدیریت می شد.

سیاوشی با ضرورت حفاظت از پرندگان در حال انقراض تاکید کرد و افزود: حدود 20 سال گذشته روش شکار گزینشی بوده و اجازه شکار پرندگان در معرض انقراض داده نمی شد و حتی محیط بانان از شکار این گونه پرندگان به شدت جلوگیری می کردند اما متاسفانه در حال حاضر شکارچیان با استفاده از روش های عجیب و غریب نسل پرندگان را در معرض تهدید قرار داده اند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بر اساس اظهارات کارشناس محیط زیست در حال تلاش هستند با حمایت دادستان تا حدودی از معضل قاچاق پرندگان جلوگیری کنند و بر این اساس سختگیری هایی نیز در زمینه صدور مجوز شکار پرندگان ایجاد شد در واقع در گذشته تعداد روزهای شکار نامحدود و بیشتر بود اما در حال حاضر تنها دو روز در هفته و حداکثر دو مجوز شکار صادر می شود.

میلیون ها اسلحه شکاری در دست مردم است

وی افزود: میلیون ها اسلحه شکاری در دست مردم است و محیط زیست به درستی نمی تواند این معضل را مدیریت وکنترل کند البته وسعت کار آنها بسیار زیاد است زیرا به طور دائم باید با مردم منطقه درگیر شوند هر چند NGO ها با محیط زیست همکاری می کنند اما باید پشتوانه امنیتی و انتظامی وجود داشته باشد تا تلاش آنها موفقیت آمیز باشد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآور شد: برخی از سر سودجویی و برخی دیگر برای تامین معیشت شکار می کنند که اگر اشتغال این افراد در دستور کار قرار گیرد نسبت به تغییر اکوسیستیم و کشتار پرندگان و تخریب محیط زیست اقدام نمی کنند.

سیاوشی ادامه داد: قوانینی که در حوزه شکار وجود دارد بازدارنده هستند اما باید ضمانت اجرایی مناسب داشته باشند و همچنین با آموزش و ارتقای آگاهی مردم نکوهش شکار را به آنها گوشزد کرد.

محیط زیست استان مازندران در معرض تخریب و تهدید

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه محیط زیست استان مازندران در معرض تخریب و تهدید است، تصریح کرد: زباله و کشتار پرندگان مهاجر از معضلات اساسی زیست محیطی مازندران است که ضربات سهمگینی را به اکوسیستم منطقه وارد کرده است.

نقش رسانه ها در مدیریت معضل کشتار پرندگان مهاجر بسیارحائز اهمیت است

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نقش رسانه ها در مدیریت معضل کشتار پرندگان مهاجر بسیارحائز اهمیت است، گفت: رسانه ها با تولید محتوای مناسب می توانند گامی بزرگ در حفظ محیط زیست کشور بردارند./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار