شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰
کد مطلب: ۲۶۷٬۲۳۱

بیشتر شبیه سفر در زمان است با یک کلیک از بازاری به بازار دیگر رفتن، جنس مغازه هایی که جور است و قیمت هایی که مشخص شده ،حرف از فروشگاه های اینترنتی است تجارتی رو به آینده.

ترس رفتن به بازار مجازی چه وقت از بین می رود؟

بیشتر شبیه سفر در زمان است با یک کلیک از بازاری به بازار دیگر رفتن، جنس مغازه هایی که جور است و قیمت هایی که مشخص شده ،حرف از فروشگاه های اینترنتی است تجارتی رو به آینده. 
شهاب الدین بیمقدار عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی به برخی از مزایای فروشگاه های اینترنتی می پردازد.
وی به خبرگزاری خانه ملت می گوید: فروشگاه های اینترنتی حسن های زیادی دارند در اینجا کرایه مغازه ها حذف می شود و ارتباط بی واسطه می شود و نیاز به انبار کالا هم نیست.  
در زیر بازارچه مجازی چه خبر است؟
به گفته سید حسن حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تسریع و تسهیل خدمات از ویژه گی های فروشگاه های اینترنتی است وی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت می افزاید: این فروشگاه ها در کاهش هزینه ها هم موثر هستند. 

دنیا به سرعت به سمت فروشگاه های اینترنتی می رود 
شهاب الدین بیمقدار با مثالی از چین اینگونه توضیح می دهد: تحول عظیمی در اقتصاد چین بوجود آورده چون به راحتی توانست با همین جعبه جادویی اطلاعات و قابلیت های کالاهای چینی ها را به تمام دنیا انتقال دهد تا بازار این کشور داغ شود.
گرچه در ایران هم لاجرم حرکت به این سمت شده ولی آنقدر کند است که از غافله جهانی عقب افتاده.
به قول سید حسن حسینی فقط نیم درصد تجارت در ایران توسط فروشگاه های اینترنتی انجام می گیرد درحالی که کشورهایی مثل آمریکا تا 25درصد خرید و فروش از طریق تجارت الکترونیک  است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت مشکل اصلی جلب اعتماد عمومی به این فروشگاه هاست خصوصا با وجود  برخی بزهکاری هایی که در این زمینه  می افتد  و عرصه را برای افرادی که می خواهند کار کنند تنگ می کند. 
سید حسن حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به خبرگزاری خانه ملت می گوید: مهمترین عامل در توسعه و تقویت تجارت الکترونیکی امنیت است و این امنیت در دست حاکمیت است و امنیت را مردم تامین نمی کنند. 
آخرین نمونه  آن که خبر ساز شد موسسه سکه ثامن بود یک کلاهبرداری در مقیاس وسیع.
حمیده زرآبادی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری خانه ملت می گوید: من فکر می کنم نظارت کافی در این زمینه وجود ندارد و در اعطا  مجوزها همه موارد سنجیده نمی شود و نیازمند یک بازنگری اساسی است. 
وی اضافه می کند: ما در کمیسیون صنایع و معادن مجلس چند جلسه برای بحث در مورد نماد الکترونیکی و مجوزهایی که برای کار در فضای مجازی داده می شود اختصاص دادیم. وی ادامه می دهد: فقط یک اشکال در این میان هست که باید دقت نظری وجود داشته باشد چون نباید آنقدر سخت گیری نشود که فضا را مختل کند.  
 زرآبادی می گوید: هنوز قانون متقنی در رابطه با کسب و کارهای اینترنتی وضع نشده این اولین نقطه ضعف ماست که در مجلس شورای اسلامی باید در بحث قانونگذاری بررسی شود نکته دیگر اینکه موضوع فضای مجازی هم در کمیسیون صنایع و معادن و هم در کمیسیون فرهنگی مجلس بررسی می شود که باید به یک اجماع برسد و خروجی مشترکی داشته باشد.
قوانینی که باید ترس رفتن به بازار اینترنتی را کم کند.

برچسب‌ها

آخرین اخبار