احمد بیگدلی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه بر اساس گزارشات واصله از ایثارگران و خانواده شهدا اصفهان سازمان بازرسی دیروز برای بررسی برخی ابهامات مربوط به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ذوب اصفهان مستقر شده است، گفت: برخی از نمایندگان ایثارگر و خانواده های شهدای شهرستان اصفهان از سازمان بازرسی درخواست کردند با ورود به این موضوع صحت و سقم ابهامات موجود را بررسی کند.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: سازمان بازرسی دیروز در ذوب آهن مستقر شد تا بررسی های کارشناسانه را داشته باشد به طور قطع اگر این ابهامات به وجود آمده صحت داشته باشد مجلس ورودی جدی به موضوع خواهد داشت.
وی با اشاره به ابهامات به وجود آمده، گفت: برخی از هیات مدیره های ذوب آهن قراردادهایی را با شرکت های تحت عنوان پویش منعقد و 17 درصد سهام ذوب آهن اصفهان را واگذار کرده اند این در حالی است که چنین قراردادهایی ممنوع است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، افزود: مدیران دو تابعیتی در این مجموعه فعال هستند و هر چند در برنامه ششم پیش بینی شده که حداکثر حقوق مدیران نباید بیشتر از 15 میلیون باشد اما متاسفانه در این مجموعه برخی روسا حقوق های نجومی و بسیار بالایی می گیرند./
پایان پیام